22 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender: donderdag 23 november 2023: win een Ring Stick Up Cam Pro beveiligingscamera

22 november 2023, door Isa de Laat

Bartventskalender: donderdag 23 november 2023: win een Ring Stick Up Cam Pro beveiligingscamera

We laten de deur open, want de feestdagen komen eraan! Vrienden, familie, Sinterklaas met de pieten en de pepernoten: we nodigen Jan en alleman uit. Met de nadruk op uitnodigen, want onuitgenodigde gasten houden we het liefst buiten. Zeker als we zelf ook op visite zijn. 

Geen geknepen billen tijdens het kerstdiner, maar als een rustige boeddha aan tafel wetende dat de Ring Stick Up Cam Pro een oogje in het zeil houdt. De beveiligingscamera op batterij kun je zowel binnen als buiten bevestigen. Handig is dat je alle Ring apparaten kunt koppelen in de app en hiermee vanuit één centraal punt kunt bedienen: een alarmsysteem, beveiligingscamera of video deurbel, spaar ze allemaal. 

In november gaat er iedere dag een Bartventdeurtje open, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier wat er achter het deurtje van vandaag zit! Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

Wat je kunt winnen:

Wat je kunt winnen:

Je dingt vandaag mee voor de Ring Stick Up Cam Pro. Met functies zoals 3D-bewegingsdetectie en vogelperspectief kun je precies in de gaten houden waar de pakketbezorger met je pakketje loopt en op het juiste moment meldingen ontvangen. Je bezoek een warm welkom geven? Dankzij de tweerichtingsspraak kun je via de camera communiceren met je opa, moeder of je beste vriend die voor de deur staat – fluitje van een cent! We sommen voor je op waarom deze zo fijn is en wat het nu precies is:

  • Beveiligingscamera op batterij voor binnen en buiten, flexibele plaatsingsmogelijkheden.
  • 1080p HDR-video met nachtzicht in kleur.
  • 3D-bewegingsdetectie zorgt voor meldingen die verfijnder en nauwkeuriger aangeven wat er in en om je woning gebeurt.
  • Met zicht vanuit vogelperspectief bekijk je specifieke zones gemakkelijk vanuit de lucht.
  • Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De camera kost normaal 179,99 euro, maar vandaag kun je hem voor nop winnen!

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!