22 november 2021, door Sanne Carbaat

Bartventskalender maandag 22 november: win een overnachting voor twee in de Panorama Junior Suite van vijfsterrenhotel Okura, Amsterdam

22 november 2021, door Sanne Carbaat

Bartventskalender maandag 22 november: win een overnachting voor twee in de Panorama Junior Suite van vijfsterrenhotel Okura, Amsterdam

Én geniet van Okura’s jubileumcocktail in de Twenty Third Bar.

In de bruisende Pijp van Amsterdam staat Okura, het hotel waar je zondermeer wel eens wilt overnachten en zéker als je hem hier kunt winnen. En warempel, winnen kun je! Slaap je in de Panorama Junior Suite, dan kijk je uit over heel Amsterdam en waarschijnlijk nog een stukje verder. Veel meer dan je tandenborstel hoef je niet mee te nemen, want het ontbreekt je hier aan werkelijk niets. Japanse gastvrijheid, luxe van heb-ik-jou-daar en, ook al zit er van alles levendigs en leuks om de hoek (want, de Pijp), Okura voelt als een oase van rust en zen. Naast je kamer (die je waarschijnlijk niet wilt verlaten) met dat waanzinnige uitzicht en Okura's jubileumcocktail heb je ook toegang tot The Lounge én tot Nagomi Health. Daar kun je zwemmen (dus ook zwempak mee), relaxen in de hottub en gebruik maken van een personal training sessie. Alles mag, niets moet.

 

Slapen in één van de meest complete, meest luxe en allerleukste hotels van Amsterdam? Dat kunnen we regelen! Vandaag kun je een overnachting bij 'ons' Okura winnen.

"

Iedere werkdag die deze novembermaand telt, gaat er een nieuwe Bartventdeur open. Surf elke werkdag naar deze pagina om het deurtje van die dag te openen. Knock, knock: what will the Bartvent of today be? 

"

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Hotel Okura is een Japanse verrassing in het bruisende, maar nuchtere Amsterdam. Te veel gezellige cafés en boetieks om in één weekend te ontdekken. Maar heel eerlijk; tijdens je verblijf bij Okura hoef je niet per se de deur uit. Wanneer het begint de schemeren, snel je naar Twenty Third Bar op de (je zag hem al aankomen) 23e verdieping van het hotel. Daar nip je met volle teugen aan de jubileumcocktail, want hiep hiep: Hotel Okura bestaat dit jaar maar liefst vijftig jaar! Zo’n verjaardag vier je, natúúrlijk, en Hotel Okura doet dat niet zomaar, natúúrlijk. Uitgepakt wordt er, en wel met de jubileumcocktail dus. Vijftig jaar Okura in één cocktail, een feest in een glas, waarin alles wat Hotel Okura Amsterdam onderscheidt, samenkomt: luxe, ambacht, tradities en aandacht voor detail. Een cocktail om geheel in stijl mee te proosten. Laten we dat dan ook gewoon doen: proost!

 

Deze prijs is gebaseerd op twee personen, geldig t/m 31 december 2022 en op basis van beschikbaarheid. Deze aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen.

Barts Boekje en Okura Amsterdam geven een overnachting voor twee in de Panorama Suite weg. Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je hier aan voor onze Bartventskalender!