8 november 2020, door Margaux van der Mieden

Bartventskalender maandag 9 november: Pukka thee gift box

8 november 2020, door Margaux van der Mieden

Bartventskalender maandag 9 november: Pukka thee gift box

Barts Bakkie; of je nog een th/beetje wil? Hier op Bart HQ gaat het zo de hele dag door en thuis doen we dat nog eens dunnetjes over. Om op te warmen maar ook de geur van kruiden en bloemen speelt een grote rol bij ons hooked aan thee zijn. Op tafel op kantoor? En het laatste dat we drinken voor het slapen gaan? De thee van Pukka. Ons theekastje puilt er van uit. Ja een theekastje. We know. Alle smaken Pukka thee it is. Wat ook helpt zijn de aantrekkelijk doosjes waarin de thee verpakt zit. The good news: je kunt nu een giga Pukka pakket winnen. Wat daar in zit? Verschillende soorten thee (ook onze favoriet: Pukka's Night Time) natuurlijk, een magazine en de kruiden waarmee de thee gemaakt wordt. Relaxen (of thuiswerken) met een kop Pukka thee it is.

Pukka thee

Pukka thee

Eerlijk is eerlijk. Sommige hebben we vooral geprobeerd omdat we het doosje dan zo mooi vonden en ook dan viel het niet tegen. Onze favorieten? De kamille thee met honing en Pukka’s Night Time (deze natuurlijk niet mee naar kantoor ;)).

Pukka thee is niet alleen leuk om voor jezelf aan te schaffen in grote getallen. It’s the perfect gift om te geven aan je schoonmoeder, vriendin of collega. Toch? We think so. Pukka to the rescue met de leukste gifts in de vorm van een mooie mok, verschillende selectieboxen met 45 theezakjes en een keramiek bakje gevuld met thee.

MAAK KANS OP DEZE PUKKA THEE GIFT BOX 

 

 

Je doet alleen mee met de Bartventskalender-prijs van deze dag. De dag loopt in Bartventskalendertermen van 20.00 uur tot 20.00 uur de volgende dag en je mag ieder dag, voor iedere prijs opnieuw meedoen. NB: je doet dus niet automatisch mee wanneer je je een keer aangemeld hebt! Op deze manier kan iedereen meedingen naar de prijs van zijn of haar (of onzijdig) voorkeur.

Door mee te spelen ga je automatisch akkoord met onze Algemene Spelvoorwaarden.