5 november 2020, door Maartje

Bartventskalender vrijdag 6 november: de Bobo Familieplanner

5 november 2020, door Maartje

Bartventskalender vrijdag 6 november: de Bobo Familieplanner

Familieplanner? Familieplanner? Nou, jazeker! Familieplanner! Sinds de Bobo Familieplanner (en dan met name de dagplanner, daarover zo nog even wat meer), speciaal gemaakt voor kleuters, hier in huis op de ijskast geplakt zit, snappen die kleintjes van ons ineens stukken beter wat we allemaal gaan doen vandaag. En wanneer. Bovendien is het machtig leuk: die gekke flapoor die alles doet wat wij en zij ook doen heen en weer bewegen over de kalender. Beloofd; er gaat een wereld voor je open en wie eenmaal om is, wil nooit meer anders.

(niet gewonnen? Hier kun je hem alsnog bestellen: Bobo Familieplanner 2021, het perfect decembercadeau als je het ons vraagt)

De Bobo Familieplanner

De Bobo Familieplanner

Dat zit zo: we kunnen die kleintjes van ons wel vertéllen wat deze papa’s en mama’s allemaal wel niet in petto hebben deze week en deze dag maar het wordt veel begrijpelijker wanneer we het ze laten zien met de activiteit magneten. Dat scheelt prompt een hoop frustratie van bij alle partijen. Scheur de dagplanner uit de kleurrijke agenda en vertel die mini’s of ze die ochtend gaan zwemmen (nadat ze een boterham hebben gegeten! Kijk maar, bij Bobo gaat dat ook zo) of juist buitenspelen. En dat er TV gekeken mag worden voordat we gaan eten.

Naast de dagplanner telt de vrolijke planner leuke kleurplaatpagina’s, weekplanning voor 5 personen (en ja, ook daarin wordt samen gekleurd en uitgelegd) en een overzicht van alle schoolvakanties. Grappige uitspraken van de koters en andere notities leg je er ook in vast.

Op de site zeggen ze er het volgende over: “De dagplanner met magneten biedt structuur en houvast voor je kleuter. Het laat zien wat hem die dag te wachten staat. Er zijn 24 magneten met afbeeldingen van activiteiten: van fruit eten tot zwemles, van gymles op school tot thuis uitrusten voor de televisie. Ook zijn er twee blanco magneten waarop je je eigen activiteiten kunt schrijven of tekenen”. Well… That sums it up!

MAAK KANS OP DE BOBO FAMILIEPLANNER

 

 

Je doet alleen mee met de Bartventskalender-prijs van deze dag. De dag loopt in Bartventskalendertermen van 20.00 uur tot 20.00 uur de volgende dag en je mag ieder dag, voor iedere prijs opnieuw meedoen. NB: je doet dus niet automatisch mee wanneer je je een keer aangemeld hebt! Op deze manier kan iedereen meedingen naar de prijs van zijn of haar (of onzijdig) voorkeur.

Door mee te spelen ga je automatisch akkoord met onze Algemene Spelvoorwaarden.