21 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Bartventskalender zondag 22 november: Slapen + dineren bij een van de Pillows hotels

21 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Bartventskalender zondag 22 november: Slapen + dineren bij een van de Pillows hotels

Als er íets hartstikke goed ging de afgelopen periode, dan is het wel onze ontdekkingstocht door eigen land en alle leuke plekken die we hebben ontdekt. Zóveel leuks in ons eigen wonderschone Nederland. Want natuurlijk, nu we ons vooral in en rond het huis begeven, willen we echt zeker weten dat we goed zitten, als we die koffers (verantwoord) pakken. Een getaway die sowieso een goede wordt, geen gekke verrassingen, niks geks, gewoon goed? Op naar een van de locaties van Pillows hotels! Het recept voor een perfecte mini break.

 

Misschien ken je ze al, de knappe hotels van Pillows. Een ding hebben de hotels gemeen: ze hebben allemaal datzelfde ultieme comfort en stralen rust, klasse, huiselijkheid en warmte uit. Laten we dat precies zoeken wanneer we er even tussenuit willen. Doe het maar eens na: verschillende type hotels door heel Nederland en België openen die stuk voor stuk die prettige herkenning oproepen. Knap. De looks? Ja, die zijn overal wel nét even  anders. Knap, knapper, knapst met ieder zijn eigen plussen.

Pillows Hotel

Pillows Hotel

We zeiden het al: elk Pillows hotel is anders. Soms in een stad (zie in Zwolle is leuk!) en soms op een landgoed. Verschillende type restaurants en overal een bijpassend design en een hartelijke gevoel. Pillows heeft de hotels verdeeld in vier verschillende groepen. 1.) Pillows City Hotel in Brussel. 2.) Pillows Charme hotels in Limburg. 3.) Pillows Luxury Boutique hotel in Amsterdam en nummer 4.) Pillows Grand Boutique Hotels in Zwolle, Brussel en Gent.

Een nacht (of een paar nachten) samen weg met je lief – een romantische getaway. Een tripje met moeders of opstap met een goede vriend(in)? Bij Pillows zit je echt altijd goed.

Winnen? Dat zou leuk zijn he? Komt goed uit! Je mag zelf kiezen waar je heen wil voor je  nacht weg bij een van de Pillows Hotels, mét diner! De volgende dag schuif je ook nog lekker aan voor ontbijt. Hulde.

MAAK KANS OP EEN OVERNACHTING + DINER BIJ EEN VAN DE PILLOWS HOTELS 

 

 

Je doet alleen mee met de Bartventskalender-prijs van deze dag. De dag loopt in Bartventskalendertermen van 20.00 uur tot 20.00 uur de volgende dag en je mag ieder dag, voor iedere prijs opnieuw meedoen. NB: je doet dus niet automatisch mee wanneer je je een keer aangemeld hebt! Op deze manier kan iedereen meedingen naar de prijs van zijn of haar (of onzijdig) voorkeur.

Door mee te spelen ga je automatisch akkoord met onze Algemene Spelvoorwaarden.