Delvers Duinhuis, Egmond aan den Hoef - Barts Boekje

Vakantiehuis in Nederland

Delvers Duinhuis, Egmond aan den Hoef

Het is zo’n plek waar je, als je een keer geweest bent, het liefst jaarlijks terug komt. Of zelfs vaker dan eens per jaar, but ok.

Soms heb je van die plekken waar je gewoon heel erg blij van wordt als je alleen de plaatjes al voorbij ziet komen. Nou, dat was bij dit huis dus het geval. Delvers Duinhuis is dé plek om echt even helemaal weg te zijn. Rust, ruimte, strand en om de hoek van een grote hand vol echt goede lokale winkels.

Het is zo’n plek waar je, als je een keer geweest bent, het liefst jaarlijks terug komt. Of zelfs vaker dan eens per jaar, but ok. Van een lange strandwandelingen zo hups de sauna in. Jas aan, bolderkar mee en samen met het kleine spul op pad. ‘s Avonds de bank op, glas wijn erbij… Kortom, wat wil een mens nog meer? Precies, boeken maar.

Locatie, locatie, locatie

Dit heerlijke vakantiehuis is gelegen in Noord-Holland aan de rand van de duinen in Egmond aan den Hoef. Je weet wel, daar in de gemeente Bergen, het schilderachtige schildersdorp zo om de hoek. Een klein stukje paradijs in ons eigen Nederland. Binnen no time sta je op het strand en op loopafstand vind je een bakker, slager, visboer en kaaswinkel. Hier huppel je gemakkelijk met de houten bolderwagen naartoe. Hoppa, vullen maar die kar.

Het oog wil ook wat

De plaatjes zeggen al meer dan genoeg. Niet alleen een knappe buitenkant waar je spontane vakantiegevoelens van krijgt: van binnen heb die onmiskenbare beachachtige vibe. Met neutrale kleuren en materialen is het hier Rust met een hoofdletter. Een grote keuken, gezellige woonkamer en drie slaapkamer. Genoeg plek voor iedereen. Om jezelf alvast lekker te maken, raden we zeker aan de instagram van Delvers Duinhuis te volgen (@delvers_duinhuis_egmond) voor mooie plaatjes én – als je geluk hebt – hier en daar nog een last minute aanbieding.

Keffers & Kroost

Nou we zeiden het al, genoeg plek voor iedereen. Met drie slaapkamers, genoeg speelgoed en het strand om de hoek is dit huis meer dan good to go met de kids. We snappen het – leuk je keffer mee, maar hier even niet. Rust it is. 

Naar Delvers Duinhuis Meer foto's
DelversDuinhuis DelversDuinhuis DelversDuinhuis DelversDuinhuis DelversDuinhuis DelversDuinhuis DelversDuinhuis DelversDuinhuis DelversDuinhuis DelversDuinhuis DelversDuinhuis

Adres

Delvers Duinhuis, Egmond aan den Hoef, Nederland

Extra informatie

Week: van vrijdag 16:00 uur tot vrijdag 10:00 uur (of hetzelfde van maandag tot maandag)

Midweek: van maandag 16:00 uur tot vrijdag 10:00 uur

Weekend: van vrijdag 16:00 tot maandag 10:00 uur

Faciliteiten

Barbecue
Bluetooth speaker
Dichtbij Centraal Station/OV
Droger
Fietsverhuur
Gratis parkeren
Massages
Op loopafstand van het strand
Oplaadstation voor elektrische voertuigen
Privé terras
Sauna
Spelletjes
Uitzicht over de rivier en achterliggend natuurgebied
Wasmachine