Getaway Deluxe - Barts Boekje

De oprichters van Getaway Deluxe hebben een neus voor originele locaties, waardoor je gegarandeerd slaapt op een toffe plek in ons eigen kikkerland.

Getaway Deluxe is er voor liefhebbers van natuur én van comfort. Dat die twee dingen heel goed hand in hand gaan bewijzen de prachtige en originele vakantiehuizen. De oprichters van Getaway Deluxe hebben een neus voor originele locaties, waardoor je gegarandeerd slaapt op een toffe plek in ons eigen kikkerland. Waren de eerste twee cabins prefab, sindsdien bouwen Getaway eigenaren Paulien en Arno alles zelf. Uniek tot in de puntjes kun je hier dus wel stellen.

En ze zijn altijd in de weer met nieuwe locaties! Momenteel zijn er vier hele knappe getaways, maar dat betekent niet dat het hierbij blijft..

Locatie, locatie, locatie

Terugtrekplekken op de meest fantastische outdoor locaties des lands; zo kunnen we de huizen van Getaway Deluxe het beste omschrijven. Creatief, landelijk en weg van de massa. Zodra je via allerlei landweggetjes bij een van de luxe getaways arriveert, kan het echte onthaasten beginnen. Het zijn grote, moderne accommodatie (altijd met een landelijke twist!), en welke je ook kiest: Getaway Deluxe beknibbelt nooit op kwaliteit en dat zie, voel en ervaar je. De inrichting is functioneel, stoer en warm met veel oog voor detail en architectuur. Alle locaties vind je in het groen, dus wandelen, fietsen, lekker buiten zitten, bbq-en: het behoort allemaal tot de opties.

Het oog wil ook wat

Voordat Paulien en Arno, de oprichters van Getaway Deluxe, met de cabins begonnen, bouwden ze schepen. Door het maken van de cabins hebben ze geleerd om op weinig vierkante meters een ruimtelijke en functionele inrichting te maken (en dat lukt ze ook heel goed als ze meer ruimte hebben om mee te spelen!). Soms wordt eerst de binnenkant ontworpen, soms gaan ze eerst met de buitenkant aan de slag, whatever het meest organisch aanvoelt. De huisjes van Getaway Deluxe zijn een plek waar je je direct thuis voelt en de ideale uitvalsbasis voor wie een weekend weg wil (vinden zij, vinden wij, vind jij zeker weten ook…).

Meer zin in groen? Dan slaap je via Getaway Deluxe in een huisje in het bos of aan een weiland, vlakbij het water. Dit is voor types die van het buitenleven én van een lekker bed houden. De huisjes zijn namelijk heerlijk comfortabel, inclusief een regendouche en een keuken met goede spullen. En denk je aan een huisje in de natuur, dan denk je aan een houtkachel die lekker knispert. Ook helemaal check bij de cabins en huizen van Getaway Deluxe.

Keffers & Kroost

Ja en ja. De cabins zijn zeker geschikt voor een gezinnetje, want allemaal beschikken ze over meerdere slaapkamers. En omdat het buiten zo lekker spelen is voor hondjes, zijn die ook van harte welkom bij Getaway Deluxe (toeslag €50,- per verblijf). Alleen bij de Kas blijft de keffer thuis in verband met de vloerbedekking in het bovenste gedeelte.

Let op: minimaal verblijf in het weekend is drie nachten (vrijdag tot maandag), doordeweeks vier nachten (maandag tot donderdag) en in het hoogseizoen meestal één week (vrijdag tot vrijdag).

Naar Getaway deluxe Meer foto's
getaway deluxe de kas epse getaway deluxe pool house steel house getaway deluxe mei 2023 lae house getaway deluxe mei 2023 getaway deluxe lakehouse in bergentheim getaway deluxe lakehouse in bergentheim getaway deluxe pool house getaway deluxe pool house getaway deluxe pool house getaway deluxe pool house getaway deluxe lakehouse in bergentheim getaway deluxe pool house c house getaway deluxe getaway deluxe de kas epse getaway deluxe de kas epse

Adres

Cabin 01 GetAway Deluxe, Marsweg, Lettele, Nederland

Extra informatie

Inchecken: 16:00

Uitchecken: 12:00

Faciliteiten

Familiekamers
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Koffie- en theefaciliteiten
Niet roken kamer(s)
Privé terras
Uitzicht over de rivier en achterliggend natuurgebied