Sediba Luxury Safari Resort Zuid-Afrika - Barts Boekje

Lodge in Zuid-Afrika

Sediba Luxury Safari Resort Zuid-Afrika

Naast de fantastische omgeving waar je broek van afzakt (geeft niks, niemand die je ziet) is er genoeg te doen: dineren op unieke locaties zoals de Rock Boma, borrelen bij een kampvuur of ontbijten met een view in ‘the bush’.

Sediba Luxary Safari Lodge: soms zeggen weinig woorden meer dan duizend, maar als we één woord mogen kiezen dan is dat magisch. Een leuk weetje is dat Sediba staat voor het Twana-woord Well, oftewel je goed voelen. Dit is de plek waar je meteen alle inspanningen van je dagelijkse leven vergeet en alleen maar kunt genieten! Van zwemmen in het buitenzwembad, kijkend naar oneindigheid aan natuur tot lekker dippen in de hottub.

Naast de fantastische omgeving waar je broek van afzakt (geeft niks, niemand die je ziet) is er genoeg te doen! Zo zijn er unieke diner locaties zoals de Rock Boma, dineren bij een kampvuur of ontbijten met een view in ‘the bush’. De hort op met echte rangers die van elke steen en elke boom alles af weten. Ze nemen jullie mee op avontuur tijdens verschillende gamedrives (met kleine en fijne groepen, dus lekker intiem) waar genoeg Wild Life te zien is en vooral tijdens de unieke Sediba safari.

Wist je dat ze wel vijf verschillende safari’s hebben dus een grote kans dat je de big 5 spot, een echte must see en 100% een herinnering om nooit te vergeten. Zit je daarna nog vol adrenaline neem dan vooral even plaatst om alles te laten bezinken in de te gekke houten bar van Sediba. De dag bespreken onder het genot van een koud drankje, ze hebben voor ieder wat wil(d)s ;)!

Locatie, locatie, locatie

Gelegen tussen de groene bergen van het wildreservaat Welgevonden, waar je omringd bent door het bizarre wild life met meer dan 35.000 hectare bergen, valleien en vlaktes die overal om je heen zijn. Zo zijn er wel meer dan 50 zoogdier- en 300 vogelsoorten die zich hier thuis voelen en jij zeker weten straks ook!

Je voelt je meteen weer een kind, die alleen nog maar kan lachen, giechelen en rond huppelen van al het moois wat je hier te wachten staat. Wakker worden door de geluiden van alle 300 vogels terwijl de zon opkomt, wat wil je nog meer? In Sediba kom je heerlijk tot rust en tot jezelf, even weg van de drukke wereld en elke dag proeven van het buitenleven. Op safari in een open jeep door het prachtige Zuid-Afrikaans landschap, dat wil je!

Na een dag vol bijzondere momenten en avontuur, strijk je neer op het terras met een uitzicht waar je u tegen zegt! De zon gaat langzaam onder (vergeet niet je camera voor je golden hour moment) en maakt plaats voor de meest heldere sterrenhemel die je ogen doen twinkelen. Wat een afsluiter van de dag, of stop je toch nog even voor die ene heerlijke slaapmuts in die veelte gezellige bar?

Het oog wil ook wat

Sediba is een feest voor al je zintuigen en zeker voor het oog. De van hout gemaakte, mooie grote vrijstaande suites zijn omringd door Zuid-afrikaanse natuur, uitkijkend op de rivier die je vanuit je lodge tijdens het relaxen en badderen kunt bewonderen. Mocht je het van een andere point of view willen zien en nog niet ontspannen genoeg zijn, neem dan vooral een kijkje bij Sediba spa & wellness centrum. Verwen jezelf met een massage (je voelt je daarna als herboren), neem nog een plons in het buitenzwembad en plof neer op één van de ligbedden.

De ruime kamer met houtkachel en comfortabele loungehoek is the place to be om je even terug te trekken na een dag vol met bijzondere impulsen. Bestel een heerlijk glas Zuid-Afrikaanse wijn (of gewoon de fles), ontspan in de schemer van het kaarslicht en geniet van een heerlijk inclusief diner op het terras, wie wilt dit nou niet! Een droom waarin je terecht komt dus vergeet jezelf soms niet even te knijpen om te beseffen dat dit echt is, zo weet je zeker dat je niks mist.

Keffers en Kroost

Genoeg dieren te zien, dus we laten de eigen lekker thuis! Kinderen zijn zeker welkom, die zullen hun ogen niet geloven maar moeten wel weten: een leeuw is niet hetzelfde als hun geliefde huisdier. Oplettendheid is dus van belang vanwege de Wildlife, insecten en walking decks maar er is een Nanny aanwezig die met liefde op de kinderen past, mocht dit wenselijk zijn.

Naar Sediba Luxury Safari Resort Meer foto's
sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika sediba zuid afrika

Adres

Sediba Luxury Safari Lodge - Rock Lodge, Welgevonden, Vaalwater, Zuid-Afrika

Extra informatie

Inchecken: 15:00 uur
Uitchecken: 11:00 uur

Faciliteiten

Air conditioning
Bar
Dagelijkse schoonmaak
Familiekamers
Fitnessruimte
Hot tub
Massages
Niet roken kamer(s)
Privé ruimte voor oa vergaderingen
Privé terras
Restaurant
Sauna
Spa en wellnesscentrum
Uitzicht over de rivier en achterliggend natuurgebied
Zwembad