Watertoren Duin&Bosch, Castricum - Barts Boekje

Boutique hotel in Nederland

Watertoren Duin&Bosch, Castricum

Helemaal je eigen, op-en-top privé boutique hotel, pas gerenoveerd én met een historie van heb-ik-jou-daar. Zo, en nu jij weer. 

Say what? Een Watertoren en daarin slapen? Jazeker! Spiksplinternieuw is Watertoren Duin&Bosch in Castricum en óf je er slapen kunt! Al is het bijna zonde van je tijd, want met 360 graden uitzicht vanaf een hoogte van maar liefst 33 meter wil je eigenlijk alleen maar zitten en naar buiten kijken. Naar de bossen, de duinen en naar de zee. En natuurlijk om een gazillion foto’s te maken, mentaal of met je camera, van de fantastische zonsondergangen die je hier aantreft. Helemaal je eigen, op-en-top privé boutique hotel, pas gerenoveerd én met een historie van heb-ik-jou-daar. Zo, en nu jij weer.

Je hebt kleinschalig en je hebt kleinschalig. Welnu, hier ben je helemaal met je you, yourself en wie je meeneemt, maar andere gasten zal je niet tegenkomen: er is maar één kamer in de Watertoren. Niets minder dan 360 graden uitzicht. Over de duinen, over de bomen en als je mazzel hebt en het weer werkt mee, kijk je net zover als Amsterdam. Wel zwaaien he? En het zou toch niet echt eropuit zijn als je niet wakker wordt met een uitgebreid ontbijt. Is ook geregeld en wel door de mensen van het nabijgelegen De Oude Keuken. Je mag heerlijk boven blijven en je ontbijt in de kamer opeten (zie je jezelf al zitten: ontbijt op je kingsize bed, met uitzicht van hier tot Tokio?), maar mocht je de dag liever met beide benen op de grond beginnen, ben je ook van harte welkom bij De Oude Keuken zelf.

Locatie, locatie, locatie

Dat uitzicht dat je vanuit je slaapkamer ziet, daar wandel of fiets je dus, hop, meteen in. Het strand van Castricum is op loopafstand en daar kom je aan je portie hippe strandtenten (hallo, Club Zand!), plekken voor borrels (we zijn er weer, Ruiterhuys) en meer van dat soort goeds. Wil je echt echt (maar écht) uitpakken, dan maak je een reservering bij sterrenrestaurant Apicius. Wel bij het strand, maar stukken rustiger dan de usual suspects zoals Zandvoort en Noordwijk aan Zee , dat is Castricum aan Zee, dus je hebt alle fijne dingen veel meer voor jezelf.

Het oog wil ook wat

Strak in pak, dat is het eerste wat hier opkomt. Het is azuurblauw fluweel en industrieel grijs met her en der warme goudtinten en matzwarte detail: precies zoals de zee tijdens een zonsondergang en een storm ergens verder van de kust. Alles is er, maar er is niets teveel. Geen overbodige opsmuk, geen tierelantijntjes en daarom klopt het precies. En, laten we eerlijk zijn, uiteindelijk steelt het uitzicht natuurlijk de show.

Keffers & Kroost

Zie je jezelf al omhoog worstelen met je hond of kind? En dan weer naar beneden om de viervoeter uit te laten? Of omdat mini ‘perse nog door de plassen wilt stampen’? Nee, wij ook niet en de lui bij Watertoren Duin&Bosch hebben daarom helemaal goed ingeschat dat je de eventuele aanhang lekker thuislaat. Lekker even alleen of met z’n tweeën. Meer heb je ook niet nodig hier.

Naar Watertoren Duin en Bosch Meer foto's
Watertoren Duin & Bosch Watertoren Duin & Bosch Watertoren Duin & Bosch Watertoren Duin & Bosch Watertoren Duin & Bosch Watertoren Duin & Bosch Watertoren Duin & Bosch Watertoren Duin & Bosch

Adres

Watertoren Duin & Bosch, Watertorenpad, Castricum, Nederland

Extra informatie

Inchecken: 15:00

Uitchecken: 12:00

Faciliteiten

a la carte ontbijt inclusief
Air conditioning
Bluetooth speaker
Gratis parkeren
Huisdieren niet toegestaan
Kingsize bed
Koffie- en theefaciliteiten
Niet roken kamer(s)
Op loopafstand van het strand
Uitzicht over de vijver en omliggende natuur