Charlotte Tilbury - Barts Boekje

Charlotte Tilbury

Be quick, or it’s gone. Natuurijk hebben we het dan over het make-up merk Charlotte Tilbury (hallo, groot aanbod aan limited edition producten). Populairder dan ooit en we doen gewoon mee. Na samenwerkingen met bijvoorbeeld Kim Kardashian en Kate Moss en topdesigners als Tom Ford en Victoria Beckham zijn we om. Nog meer fan zijn we omdat ze een scala aan kleuren en formules aanbieden om aan de behoeften van verschillende huidtypes en -tinten te voldoen.

Jep, we houden van Charlotte Tilbury, maar we huilen ook een beetje van de prijzen. Ach, een investering, zo zullen we maar stellen. Neem bijvoorbeeld de foundations, die doen lijken alsof je een paar uur slaap extra hebt gehad.

Charlotte Tilbury is de afgelopen jaren dan ook uitgegroeid tot een populair make-up merk, geliefd bij zowel make-up artiesten als beauty-liefhebbers over de hele wereld. Het merk, dat is vernoemd naar zijn oprichter, de Britse make-up artist Charlotte Tilbury, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en luxueuze verpakkingen.

Iets wat we steeds vaker zien, gelukkig maar, en waar Charlotte Tilbury ook aan meedoet is de focus op huidverzorging met ingrediënten die goed zijn voor de huid.

Een ruim aanbod aan producten, waarbij de ene naam nog meer klinkt als een Harry Potter-spreuk dan de ander: “Magic Cream”, “Wonder Glow”, “Pillow Talk”. Achja, ze moeten wat als een merk bijna alles heeft. Van foundations en concealers tot lipsticks en oogschaduwpaletten.

naar charlotte tilbury Meer foto's
Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury