Clinique - Barts Boekje

Clinique

Laten we het even hebben over Clinique. Het merk dat begrijpt dat je huid soms moeilijk kan zijn, droog of juist het tegenovergestelde? Clinique heeft producten die hier rekening mee houden. Naast een groot aanbod aan skincare producten heeft Clinique ook genoeg keuze op het gebied van make-up. Love it.

Clinique is ontstaan in 1968, het merk zit dus al een flinke tijd in de make-up wereld. Dit merk begon haar reis in de beautywereld en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd die harder rockt dan je favoriete nummer op een vrijdagavond. Estée Lauder Companies wist dat ze goud in handen hadden en heeft dit met Clinique waar gemaakt. Clinique staat bekend om haar huidverzorgingsproducten, zoals de Dramatically Different Moisturizing Lotion en Take The Day Off Cleansing Balm, die vaak als bestsellers worden genoemd. Op het gebied van make-up zijn de Pink Honey lipstick en High Impact Mascara de meest populaire keuzes.

Clinique heeft een assortiment waar je hart sneller van gaat kloppen. Of je nu ‘s ochtends wilt stralen of ‘s avonds wilt uitblinken op een feestje, Clinique got your back. Foundations, lipsticks, eyeliners, het voelt alsof je een snoepwinkel binnenstapt. Ook zo fijn, is dat de meeste producten de hele dag blijven zitten, de hele dag? Ja, de hele dag! Dus zelfs na je laatste danspasjes op de dansvloer blijft de make-up van Clinique zo fijn zitten.

Voor het kopen van Clinique-producten kun je terecht op de officiële website of bij retailers, waar je online aankopen kunt doen of de producten in de winkels kunt kopen.

naar clinique Meer foto's

Contact info

www.clinique.nl

Socials

clinique