Cocon Company - Barts Boekje

Cocon Company

De keuze is hier reuze; daar houden we soms juist van. Daarom een dikke tip van flip: de spa behandelingen van COCON Company. Met een divers aanbod aan massages en gezichtsbehandelingen aan huis (yes, aan huis!) zit je hier wel goed. Vanuit een passie om te ontstressen en in verbinding te staan met jezelf is COCON door haar oprichters in het leven geroepen en dat merk je wanneer ze bij je binnen stappen.

Een mobiele wellness-service on demand, ook wel COCON Company, zorgt ervoor dat je vanuit huis jouw favoriete behandelingen kunt boeken. Handig en snel. De behandelingen bij COCON zijn van hoge kwaliteit en er wordt uitsluitend met de beste therapeuten samengewerkt. Hoe? De therapeuten moeten eerst een zeer strenge selectie procedure ondergaan en daarnaast wordt de kwaliteit ook nog eens continu gemonitord en geoptimaliseerd. Fijn? Ja!

En zoals we eerder al zeiden: de keuze is reuze. Maar wat is dan de keuze? Juist, denk aan massages als de COCON Deep Tissue waar de masseuse zich richt op de specifieke pijnpunten in je lichaam en een gelijkmatige en stevige druk toe past op problematische plekken. Dit vermindert de spanning, gaat stijfheid van het lichaam tegen en biedt verlichting. Een andere massage is de COCON Lymphatic Drainage Massage. Deze massage is voor vrouwen die vochtophoping en cellulitis willen aanpakken: één van de beste en meest effectieve behandelingen. Bovendien bevordert deze massage ook het evenwicht tussen de vitale lichaamssystemen en zorgt het voor een stralende, gezond uitziende huid. Klinkt amazing, is het ook! En aan de mommy’s to be is er natuurlijk ook gedacht met de Prenatal massage waar een zwangerschapsmassage (met een massagebed speciaal voor de zwangere buik natuurlijk) wordt gegeven zodat er zo comfortabel mogelijk kan worden genoten.

De behandelingen van COCON zijn op dit moment alleen beschikbaar in Amsterdam. Je kunt de massages en gezichtsbehandelingen aan huis, op je hotelkamer en zelfs op werk tot wel 1,5 uur voor de gewenste starttijd boeken via de app, website of de contactmethode die jouw voorkeur heeft. Hoe dit dan verder in zijn werk gaat? Wanneer COCON de boeking en betaling heeft ontvangen, wordt de boeking bevestigd en ontvang je een bevestigingsbericht met alle gegevens voor je afspraak. De therapeut van COCON arriveert dan tien minuten voordat de  behandeling begint op de locatie, samen met een COCON Operations Support-medewerker die alle benodigdheden draagt voor de therapeuten. Zo kan je als klant zonder schuldgevoel genieten van je thuisbehandeling, ongeacht hoeveel trappen er beklommen moeten worden.

En als je dacht dat dit alles was: hold your horses! COCON heeft nog iets leuks, namelijk een toffe én vooral originele cadeautip: zo biedt COCON koppelmassages aan voor stellen, vrienden en familie. Je kunt dit tegelijkertijd of na elkaar doen, net wat je voorkeur is. Overtuigd? Dan kun je gewoon via de website (of even langs hoppen) en een fysieke of e-giftcard kopen bij COCON.

De klantenservice van COCON is 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 beschikbaar voor vragen en boekingen. Daarnaast staan de professionele massage- en wellness therapeuten van 10.00 uur tot 22.00 uur tot je beschikking.

naar concon company Meer foto's