Dyson Airwrap - Barts Boekje

Dyson Airwrap

Goed, het mag wat kosten, zo’n Dyson Airwrap, maar dan heb je ook wat. Echt? Echt! Want ja, je hebt er wellicht al eens van gehoord (lees: er wordt flink over gejubeld, dit ding) en ja, je deinsde wellicht even achteruit toen je de prijs zag (ruim 500 ballen als je de hele boel compleet aanschaft), maar heus, hand op ons hart: de Dyson Airwrap is de beste föhn en basically haar stylingtool van je dromen.

De Dyson Airwrap dus, ook wel de alles-in-één-stylingtool genoemd. Alles in één, waar je vervolgens ook nog eens allerhande hulpstukken aan toe kunt voegen. Ha! En efficiënt is-ie ook. Komt goed uit, want dat kan iedereen gebruiken in de dagelijkse routine. In comes deze föhn-plus.
Om met de grootste highlight te beginnen: het kost je minder dan 10 minuten om in lang en stijl haar een krul te krijgen. Is zo. De föhn komt met allerlei opzetstukken die verschillende functies hebben, maar een stuk steekt er met kop en schouders bovenuit: het opzetstuk met krulfunctie. Door de luchtstromen wordt je haar aangetrokken door de föhn, het haar wikkelt zich om de föhn heen en voilà, de perfecte krul!
En nee, deze perfecte coup hoeft niet ten koste te gaan van de kwaliteit van je haar. De Dyson Airwrap is namelijk 50% minder schadelijk voor je haar dan normale föhns en stylingtools.
Winnen!

naar dyson airwrap Meer foto's
Dyson Dyson

Contact info

Dyson