Herome Cosmetics - Barts Boekje

Herome Cosmetics

Met het uitgangspunt dat mooie handen en nagels voor iedereen mogelijk zijn, zit je op het gebied van hand- en nagelverzorging bij Herome Cosmetics altijd goed. U roept, en Herome Cosmetics heeft het: van nagelolie en topcoats tot handcrème en meer. Maar wist je dat je naast producten voor handen en nagels ook bij Herome Cosmetics terecht kunt voor wenkbrauwgel, poeder, potlood en highlighters. Meer weten? Even opletten dan.

Op het gebied van hand- en nagelverzorging is Herome Cosmetics een begrip. En hoewel Herome Cosmetics al een tijdje meegaat, blijft ook daar de tijd zeker niet stil staan en is het assortiment in de afgelopen jaren steeds groter geworden, denk aan een handcreme, nagelversterker tot nagelwraps. Maar om toch nog even bij het begin te beginnen, spoelen we even terug naar 1982 waar eigenaresse, Margreet van Roemburg tijdens haar vakantie de perfecte oplossing voor zachte en splijtende nagels vond en daar vervolgens mee aan de slag ging en een groot internationaal bedrijf mee opbouwde. Met als uitgangspunt “mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk!”, werd Herome’s bestseller voor lange en sterke nagels “dé nagelverharder in het blauwe doosje” wereldwijd beroemd.

Herome Cosmetics wilt de mensen stimuleren in hoe je het beste de handen en nagels kunt verzorgen voor een algehele verzorging van de gezondheid en de mensen inspireren om het belang te laten inzien om hand- en nagelverzorging op te nemen in hun dagelijkse selfcare-routine. Verpakking en uitstraling, check! Maar een van de belangrijkste dingen is toch wel dat de producten doen wat ze beloven. Met het gebruik van mooie en kwalitatieve ingrediënten en als doel veel mensen te helpen met al hun hand- en nagelproblemen, zijn we fan. Met een groot assortiment aan producten, denk aan een desinfecterende gel die virus- en bacteriedodend is of een speciale set voor extreem beschadigde nagels na bijvoorbeeld kunstnagels, medicijngebruik of zwangerschap. Was dit alles? Zeker niet, Herome Cosmetics heeft ook speciale creme waar bijvoorbeeld mannen in de bouw mee geholpen worden, of een Wonderpen (ja echt!) die zorgt voor een verlichting van ontstoken nagelriemen. Voor ieder wat wils.

Voor het kopen van producten van Herome Cosmetics kun je terecht op de officiële website of bij retailers als bol.com en Amazon maar, ook bij de drogisterij als Etos en DA. Terug te vinden in de store-locator op herome.com.

herome Meer foto's