Honeybalm - Barts Boekje

Honeybalm

Standaard routine when de zon schijnt: smeren, smeren en nog eens smeren. Laag over laag plamuren we het gezicht, benen, armen, schouders en onze buik. Hoe zit dat met de lippen? Tja, daarvoor vergeten we nog weleens de liefde tegen de zon die ze nodig hebben. Want net als je huid kunnen je lippen inderdaad verbranden. SPF is een must-have voor je lippenverzorgingsroutine en het liefst smeren we met de lippenbalsems van Honeybalm. Dit is waarom:

Even terug naar het beschermen van je lippen, want daar doen we nog een schepje bovenop. Zoals we al zeiden, is het van enorm belang. Sterker nog: de huid op je lippen is dunner en gevoeliger dan de huid op de rest van je lichaam, waardoor ze minder bescherming bieden. Je lippen bevatten ook minder melanine, het natuurlijke pigment dat je huid beschermt tegen de zon. Bovendien zijn droge lippen extra gevoelig voor verbranding omdat de natuurlijke barrière van je lippen beschadigd is. Hop, nog een stapje bij je dagelijkse routine want vanaf nu smeren we met een lippenbalsem inclusief SPF.

Maar wat maakt Honeybalm zo effectief? Laten we dat haarfijn uitleggen. Terug naar de basis: het belangrijkste ingrediënt is honing. Ongeacht de smaak die je kiest, Honeybalm lippenbalsems zijn allemaal verzachtend en bieden hydratatie en de nodige bescherming. Sprekend over smaken, je hebt keuze uit Honey, Cherry, Vanilla, Coconut, Strawberry, Mint en Chocolate. Daarnaast bevatten de lippenbalsems propolis, een lijmachtige substantie gemaakt door honingbijen uit knoppen, plantensap en andere botanische bronnen. Dit krachtige antibioticum verzacht je lippen en werkt als een antiseptisch middel dat je lippen de hele dag door beschermt. Een ander belangrijk ingrediënt is tocopherol, ook bekend als vitamine E. Waarom is dit nodig? Vitamine E beschermt de huid, inclusief de lippen, tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen als gevolg van blootstelling aan de zon. Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van de genezing van beschadigde huidcellen.

Maar wat we misschien nog duizend keer belangrijker vinden, is dat de producten 100% dierproefvrij zijn, gemaakt worden met natuurlijke ingrediënten en betaalbaar zijn. Bovendien gelooft Honeybalm in het ondersteunen van lokale gemeenschappen door ingrediënten rechtstreeks bij de bron te betrekken. De honing en propolis komen van lokale imkers, de aardbeienextract van nabijgelegen boerderijen en het cacao-extract van zorgvuldig geselecteerde telers.

Als kers op de taart zien de potjes er te leuk uit en zorgt de handige applicator ervoor dat je altijd en overal kunt smeren zonder dat je vieze handen krijgt. Liever een balsem zonder SPF? Alle smaken zijn zonder SPF te bestellen.

Bestel bij Honeybalm 

Meer foto's
Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm
Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm Honeybalm