Kiehl’s - Barts Boekje

Kiehl’s

Born in 1851 in New York, booming and blooming in 2023 over de hele wereld. Kiehl’s is een luxe huidverzorgingsmerk dat kennis, wetenschap en persoonlijke service combineert om jouw huidverzorgingsroutine extra fijn te maken.

De kans dat je wel eens van Kiehl’s hebt gehoord is groot. Wat ooit begon als een apotheek op de hoek van 13th Street en Third Avenue in New York City is inmiddels uitgegroeid tot een huidverzorgingsmerk met verkooppunten over de hele wereld. The one and only Mister Kiehl’s would be very proud. Ook het assortiment is een stuk groter dan vroeger, al worden de klassiekers als Calendula Herbal-Extract Toner en de Ultra Facial Cream nog steeds het meest verkocht.

Bij Kiehl’s nemen ze hun missie serieus, zichzelf iets minder. Dat er aan de luxe producten een prijskaartje hangt betekent niet dat je in de winkel te woord wordt gestaan door zure oude types in witte jassen. De witte jassen zijn er zeker, al worden die gedragen door vlotte medewerkers die weten waar ze over praten. Ook de producten zelf komen in een vrolijk jasje.

Persoonlijke service staat bij Kiehl’s hoog op het prioriteitenlijstje. In de winkel kun je terecht voor een consult met een ‘skin pro’ die je een passend advies voor jouw huid geeft na deze te analyseren met behulp van Derma Reader technologie. De Derma Reader is een apparaat dat de conditie van je huid meet, het advies dat je krijgt is dus gebaseerd op meer dan een oppervlakkige observatie.

Iedere huid is anders en heeft baat bij verschillende producten. Van een badkamerkast die uitpuilt van de één, twee of hooguit drie keer gebruikte producten waarvan de best before datum al lang is verstreken maar die je niet kunt weggooien omdat dat zonde is wordt niemand blij. Nu niet, en 100 jaar geleden ook niet. Hoewel het aanbod toen nog een stuk kleiner was dan het tegenwoordig is kon men er toen al niet omheen dat iedereen verschillende behoeftes heeft. Daarom introduceerde Irving Morse, de toenmalige eigenaar van Kiehl’s, het ‘try before you buy‘ principe. Dacht je dat de tijd van gratis testers voorbij was dan heb je het mis, want aan beknibbelen op samples doen ze niet bij Kiehl’s.

Kiehl’s

naar Kiehls Meer foto's
Kiehls Kiehls Kiehls Kiehls Kiehls Kiehls Kiehls Kiehls Kiehls