L'ANNON™ - Barts Boekje

L’ANNON™

L’ANNON™ is een natuurlijk, new-age, holistisch huidverzorgingsmerk. Een hele mond vol, maar de producten zelf zijn heus niet zo ingewikkeld. L’ANNON™ staat voor het aanbieden van huid- en milieuvriendelijke producten zonder troep, die het herstellend en verzorgend vermogen en de natuurlijke glow van de huid herstellen. Oók (juist) voor de rijpere en extreem gevoelige huiden.

L’ANNON™ gebruikt voor haar producten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, als het even kan ook nog biologisch geteeld en met een eerlijke handel keurmerk. Een knap product en een mooie naam. Maar waar die naam dan vandaan komt? Juist, het hoofdingrediënt in de verzorgingsproducten van L’ANNON™ is Annona Muricita, ook wel zuurzak genoemd. Deze tropische super fruit heeft een hoop fijne eigenschappen en wordt gebruikt om allerlei aandoeningen te behandelen. Niet alleen gezond (en lekker), óók voedend voor je huid. Klinkt heerlijk, en dat is het ook.

Steeds meer mensen kampen met allergieën en hormoonverstoringen, ook het team van L’ANNON™ heeft veel ervaring met contactallergie en het hebben van een gevoelige huid. Omdat ze niet de enige zijn die hier last van hebben (gehad), willen ze graag de kennis die ze in de loop van de jaren hebben opgedaan op dit gebied delen. De eerste stap is bewustwording, daar zet L’ANNON™ zich volop voor in. Wat je op je huid smeert heeft, net als wat je eet, effect op je gezondheid.

In april 2023 lanceerde L’ANNON™ haar allereerste product: Amber Drops Hydra Lock. Deze serum olie heeft een basis van hoogwaardige natuurlijke oliën, onder andere afkomstig van de zuurzak. De drops vielen in de smaak, dus binnenkort komt product nummer twee op de markt. Een multifunctionele (want geschikt voor gezicht én lichaam, scheelt weer ruimte in de douche) reinigende zeep zonder parfum en schadelijke parabenen.

Bestellen kan via de website.

l'annon Meer foto's