Luisa Jo - Barts Boekje

Luisa Jo

Parfumhuis Luisa Jo. Mark our words… Ruiken is geloven, maar tsja, een website ruikt niet echt, dus je moet ons in dit geval toch maar op ons woord geloven. Speciaal is-ie.

We zijn vást niet de enigen die járen (en jaren en jaren) zweren bij hetzelfde parfum, met een vaste buitenvrouw on the side. Voor de afwisseling. Die buitenvrouw (daarmee bedoelen we dus de parfum voor bijzondere gelegenheden) mag (of eigenlijk: moet) wel een spannende zijn. Eentje die niet voor iedere dag is, maar wel steevast blijft boeien. Een parfum die we wisselen en toch heel lang bij ons blijft. Dat kan vanaf nu zomaar komen van het kakelverse parfumhuis Luisa Jo.

Oké, Luisa Jo Perfume dus. Vers nieuws van het parfumfront en gemaakt door een dame die jarenlang bij een van de grootste parfumbedrijven ter wereld werkte. Dat was haar day job en thuis aan de keukentafel werkte ze aan een persoonlijke favoriet: een parfum voor haar man, helemaal custom made. En boem! Dat was een schot in de roos.

Een custom made, unieke parfum, gemaakt van de allerduurste ingrediënten, dat dan weer wel. Zoals feromonen. Pardon? Nee, parfum. Maar what the f*** zijn feromonen? Nou, dat zijn chemische stoffen die dieren uitscheiden om elkaar te verleiden. Ah! Je begrijpt het al, deze geur triggert.

Het parfum zelf is op oliebasis gemaakt, waardoor de geur de hele dag stabiel blijft en heerlijk geuren. Door de olie mengt hij zich met je eigen lichaamsgeur, wat de geur personaliseert.

Je was uiteraard al one-of-a kind, maar hiermee zet je écht the next step, beloofd.

Wat kost dat? Goed, hier bij Barts Beauty vinden we prijzen relatief. Wat een gek er voor geeft en als jij die gek bent, en je wordt er gelukkig van, dan is het het dus waard, non? Als je er benieuwd naar wat deze parfum kost of hoe hij ruikt, dan kan je contact opnemen met de eigenaresse zelf. Exciting!

naar luisajo Meer foto's
Luiease Jo Luisa Jo Luisa Jo Luisa Jo Luisa Jo Luisa Jo Luisa Jo Luisa Jo Luisa Jo Luisa Jo

Contact info

Luisa Jo

Socials

Luisa Jo