Mac Cosmetics - Barts Boekje

Mac Cosmetics

Veel nieuwe koppen in de schappen van de drogisterijen, maar als we bij een merk al heel wat jaren zweren is het sowieso MAC Cosmetics. Al daar sinds 1984 te verkrijgen en niet meer weg te denken uit de make-up routine. MAC werd opgericht in Toronto, Canada en de hele wereld werd fan.

Waarom werd de wereld fan van MAC? All Ages, All Races, All Genders. Een van de belangrijkste redenen waarom MAC Cosmetics zo populair is, is de focus op inclusiviteit. Vanaf de start, way back, ontwikkelde het merk make-up voor mensen van alle huidtinten en -types, wat (vooral toen) niet altijd het geval was bij andere make-up merken. Zo was MAC een van de eerste merken met lipsticks in verschillende tinten.

Hoe belangrijk het ook is, met alleen een goed verhaal kom je er niet. Ook kwaliteit is belangrijk. Dat zit meer dan snor bij MAC Cosmetics. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige formules en langdurige resultaten. Check en check. Dan rest alleen nog uitstraling van de producten als belangrijke factor. De verpakkingen zijn iconisch en de nadruk op de letter “M” in het logo zorgt ervoor dat het merk meteen herkenbaar is.

Naast de kwaliteit, goed verhaal en pracht verpakking heeft MAC nog meer te bieden. Zo is iedere werknemer in de MAC-winkel niet zomaar een sales adviser maar een echte make-up artist, dus voor het beste advies loop je gewoon even de winkel in. En mocht je nou een net iets uitgebreider advies of een te gekke festival look willen dan kun je via de website een afspraak inplannen. Go go go, naar de MAC winkel dus.

mac cosmetics Meer foto's
MAc cosmetics Mac Cosmetics Mac Cosmetics Mac Cosmetics