Maniac gellak stickers - Barts Boekje

Maniac gellak stickers

Ouderwets? Ondergewaardeerd? We hebben het over onze nagels en de nagelindustrie, natuurlijk. Eeuwenlang hebben we onze nagels gelakt met een potje verf. Anna en Marlot, de krachtige vrouwen achter Maniac, vonden het hoog tijd om onze handen eindelijk de erkenning te geven die ze verdienen. Zo ontstond Maniac, en inmiddels zijn de gellak stickers niet meer weg te denken uit de beautywereld. Celebrate hands met de gellak stickers van Maniac! Wij zijn enorme fans en delen graag met je waarom.

We duiken meteen in de voordelen, want oh boy, die stickers voor je handen en voeten (ja, je leest het goed, zelfs voor je teennagels) zijn ideaal. Binnen vijftien minuten rock je een perfecte gelmanicure op je nagels. Bovendien versterken ze je nagels, chippen ze niet en blijven ze minstens twee weken lang zitten. Twee weken? Absoluut, tried and tested. De stappen om ze aan te brengen zijn een eitje. Eerst en vooral moet je natuurlijk het starterset bestellen (met gelmanicures in het design van jouw keuze, een Maniac mini LED-lamp, topcoat, nagelriemolie, een nagelschaartje en een bokkenpoot). In vijf simpele stappen (inclusief handige video) laat Maniac je zien hoe je de stickers aanbrengt. Kind kan de was doen zo makkelijk hoor. Ook de stappen voor een professionele pedicure en het verwijderen van de stickers staan paraat op de Maniac website.

We zijn fan, u snapt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de voordelen voor onze planeet: onze stickers zijn eerlijk geproduceerd, vrij van chemicaliën, dierproefvrij en volledig veganistisch.

Het idee achter de knappe koppen van het merk was simpel.  Zo vertelt Anna dat ze dankzij Maniac dag in dag uit bezig is met handen en daardoor is gaan beseffen wat ze voor haar handen kan betekenen. Het maakt de dingen mogelijk waar zij gelukkig van wordt. Co-founder Marlot voegt eraan toe dat haar handen de eerste waren die haar kinderen vasthielden, ze ermee de tranen afveegde en hun boterhammen smeerde. Alles komt samen onder het motto ‘Celebrate Hands!’.

Als enige in Nederland gebruiken ze deze kwaliteit gellak stickers (Jep, dat maakt ze de beste!), bestaande uit zeven verschillende lagen. Per laag is er een bepaalde droogtijd en een speciale temperatuur nodig en dat nauwe proces vereiste vijf jaar werk. Niet gek dus dat het minstens twee weken duurt om een Maniac manicure te maken.

Maniac is het eerste nagelmerk in Europa dat gellak stickers maakt voor iedereen, dus ook speciaal voor mannen. Ze hebben een overvloed aan patronen, figuren en stijlen, en het afgelopen jaar hebben ze al meer dan 65 verschillende stickers op de markt gebracht. En alsof dat nog niet genoeg is: we brengen wekelijks nieuwe kleuren en nail arts uit. Dat doen ze heus niet alleen, want onder meer Anna Nooshin, Mandy Woelkens en Chelsey Weimar zijn een collab met Maniac aan te gaan.

Het is onmogelijk te kiezen welke stickers wij het mooiste vinden, maar de Break the Rules stickers, de Let’s Be Happy Bundle en de Cocoa Berries liggen in ieder geval standaard in huis en/of nemen we mee op reis.

Meer foto's
Maniac maniac Maniac Maniac Maniac
Maniac maniac Maniac Maniac Maniac