MOTHR EARTH PROOF® - Barts Boekje

MOTHR EARTH PROOF®

Waarom een eindeloze skin care routine uitvoeren als je het ook gewoon bij vier stappen kunt houden? Ja, dat is echt wel genoeg, mits je er ook echt een gewoonte van maakt. Cleanse, moisturize, feed en repair. MOTHR EARTH PROOF® staat voor ageless beauty en wil iedereen in contact brengen met de kracht van de natuur. De natuur is zo krachtig dat je heus niet ellenlang voor de spiegel hoeft te staan voor een gezonde huid.

Bij MOTHR EARTH PROOF® geloven ze in de oude Japanse manier van huidverzorging waarin drie principes centraal staan. Ten eerste is het belangrijk dat de producten die je gebruikt de barrière van je huid versterken op een verzachtende manier. Ook is het van belang dat de ingrediënten van hoge kwaliteit en van natuurlijke oorsprong zijn. En de manier waarop je de producten aanbrengt doet ertoe, dat doe je namelijk het best in laagjes over elkaar heen. En met deze basis zijn de producten van MOTHR EARTH PROOF® tot stand gekomen. De producten van MOTHR EARTH PROOF® zijn natuurlijk en vegan.

De producten en de 4 multifunctionele stappen van MOTHR EARTH PROOF® zijn geformuleerd om op elkaar aan te sluiten en werken het best als je dagelijks hetzelfde ritueel doorloopt, om zo te zorgen voor een glowing huid. Moeite met rituelen? Lees toch maar even verder want dit ritueel is het waard en met een beetje doorzettingsvermogen kom je een heel eind. Het duurt gemiddeld 66 dagen voor iets een gewoonte is. Klinkt misschien lang, maar dan heb je er wel jaren profijt van. Het ritueel is in vier minuten gepiept, in die tijd kun je niet eens een excuus bedenken om het níet te doen.

Het kan zijn dat jouw huid niet alle vier de stappen nodig heeft. De vette huid kan goed af met twee stappen (1 en 2), de iets drogere huid met drie stappen (1, 2 en 3) en de echt droge of iets oudere huid dan zeker met vier stappen. Stap 1 is het cleansen met een multifunctionele scrub die reinigt, exfolieert, voedt, verzorgt, zwarte poriën verwijdert en met meer tijd functioneert als een diep voedend masker. Stap 2 is het aanbrengen van een serum om je huid te kalmeren en extra vocht in te brengen. Stap 3, de elixer of ook wel het vitamine bommetje, zorgt ervoor dat dit vocht wordt vastgehouden en werkt mede daardoor als een anti-ager en zorgt voor een mooie glow. Stap 4, repair, is de laatste laag. Een multifunctionele dag-, oog- én nachtcrème die je huid repareert en beschermt tegen luchtvervuiling. Lekker hoor.

En als je dacht dat dit alles was? Zijn de verpakkingen van MOTHR EARTH PROOF® organic skincare ritual ook nog eens gemaakt van is 100% recyclebaar violet glas en doppen van 100% recyclebaar plastic en bezorgen ze ook nog eens waar mogelijk elektrisch of per fietskoerier. Houden we van.
naar MOTHR EARTH PROOF® Meer foto's