Muze Skincare - Barts Boekje

Muze Skincare

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen door een korte les te geven in hoe belangrijk je huid wel niet is. Sterker nog: je huid is het grootste en meest veelzijdige orgaan dat beschermt tegen externe invloeden, dat de lichaamstemperatuur reguleert en welke een vitale rol speelt bij het immuunsysteem. Nu hoeven we je waarschijnlijk geen lesje meer te geven in hoe belangrijk het daarom is om goede producten op je huid te smeren. Vegan, watervrij, parfumvrij, natuurlijk, microplastic vrij, dierproefvrij en niet hormoonverstorend: kijk, kom maar door met die producten van Muze Skincare.

De drie meiden Marieke, Miranda en Liesbeth staan aan het roer van Muze, en wel om huidveroudering tegen te gaan. Dat is natuurlijk niet binnen drie tellen gefixt en om die reden hebben dermatologen, artsen en duurzaamheidsexperts bijgedragen aan de ontwikkeling van Muze.

Hoe het dan wel gefixt wordt? Door actieve formules in de Muze producten als pre- en/of probiotica, hyaluronzuur, vitamine C en squalane die zorgen voor een gezonde huid, en een effectieve werking hebben tegen vroegtijdige huidveroudering. Routine is key, waardoor je diverse producten kunt combineren. En in de jungle die de huidverzorgingsroutine heet, is het het makkelijkste om te beginnen met een van de populaire dag- en nachtcrèmes. Maar nog makkelijker is om de checklist met elf stappen om rimpels te verminderen te downloaden.

Bij alles wat je smeert wordt nagedacht over het effect op de huid, maar ook over het effect van de ingrediënten op de natuur. Zo haalt Muze ingrediënten uit de natuur die een zo klein mogelijke milieuvoetafdruk hebben. Ze kiezen enkel voor duurzaam geproduceerde ingrediënten en werken alleen samen met ethische leveranciers. Alle verpakkingen zijn van glas of gerecycled PET. Trots zijn de eigenaren dan ook op de ontwikkelde future-proof skin care lijn die staat voor duurzaamheid, ethiek, effectiviteit en toekomstbestendigheid. Kunnen we begrijpen. Eigenlijk doen ze het bij alle producten goed, want ze zijn milieuvriendelijk en ethisch verantwoord.

Niet gek ook dat ze onlangs een Dutch Beauty Award hebben gewonnen. De eerste prijs om precies te zijn, in de categorie Beste Skincare van Nederlandse bodem. Ze vielen op door hoogwaardige ingrediënten, het luxe en onderscheidende air- en waterless concept én hun slimme sampleservice – elke verpakking bevat
een miniversie van een ander Muze product. Even terugspoelen, want wat is het onderscheidende air-en waterless concept? In tegenstelling tot bijna ieder ander merk gebruiken ze geen water als opvulmiddel in de producten, waardoor je verzekerd bent van enkel actieve ingrediënten. De meeste verpakkingen van de producten zijn luchtdicht verpakt, ook nadat je de producten hebt gebruikt.

Kortom: een win-win-win merk dat Muze dus.

Producten kun je online bestellen via de website

naar muze skincare Meer foto's
Muze x Barts Beauty