Nourished - Barts Boekje

Nourished

Nourished is de one-stop voor al je clean & green make-up, huidverzorging & personal care producten voor een gezondere planeet en gezondere mensen. Fan waren we al een tijdje en dat is in de afgelopen jaren alleen maar meer geworden.

De Nederlandse Floor en Australische Erin merkten op dat in Australië een overvloed was aan natuurlijke verzorgingsproducten en dat er in Nederland nog wel wat winst te behalen viel. Dit is inmiddels alweer wat jaartjes geleden en sindsdien is Nourished Nederland uitgegroeid tot een vaste favoriet voor velen als het gaat om het bestellen van natuurlijke verzorgingsproducten. En met een tijdsverschil van 10 uur tussen Nederland en Australië weten Floor en Erin dit als geen ander beter te runnen. Vinden we knap!

We komen hier graag voor gezichtscrèmes, deodorants, make-up, zonnebrand, babyproducten en meer, allemaal niet-giftig, diervriendelijk en ecologisch verantwoord.We tried and tested! Geen concessies als het gaat om kwaliteit van de producten, met een homepage die aanstuurt op een levensstijl, vibe en inspiratie, zijn we al jaren fan. Naast de heerlijke merken heeft Nourished ook haar eigen persoonlijke verzorgingscollectie Nourished Daily, waar de natural deodorant stick in Chai Spice en de droogshampoo Shaker erg populair zijn.

De merken die worden geselecteerd om in de Nourished collectie opgenomen te worden, komen daar natuurlijk niet zo maar. Bij deze overweging wordt er  namelijk altijd nagedacht of deze in lijn zijn met de waarden van Nourished. Wat deze zijn? Even opletten. Dit zijn namelijk de 3 Good’s waaraan het merk moet voldoen: Work Good, Look Good en Do Good. Waar voor Work Good de producten van wereldklassen moeten zijn en resultaat gericht werken, moeten voor Look Good de producten er geweldig uit zien, blij worden van het design en ze daarnaast ook bijdragen aan een mooiere badkamer. Tot slot voor Do Good moet het merk duurzame doelen hebben en sociale rechtvaardigheid moet centraal staan binnen de merkfilosofie. Nourished besteed hier honderden uren aan het onderzoeken van merken, producten en ingredienten, zodat de klant erop kan vertrouwen wat je bij Nourished koopt echt clean & green is.

De producten van Nourished zijn simpel te bestellen via www.nourished.nl en als je vragen hebt over producten, de beste routine voor je huid, de perfecte kleur foundation, kun je een DM op Instagram, berichtje op de webchat of een mail naar hen sturen en zijn ze er om te helpen.

naar nourished Meer foto's
lipserum Nourished Nourished Nourished lippen