Philo Supplements - Barts Boekje

Philo Supplements

Aan de buitenkant kunnen we van alles veranderen om onszelf beter te doen en laten voelen, maar voor een hardcore aanpak moeten we vaak ook eventjes naar de binnenkant kijken. Daarvoor kloppen we aan bij Philo Supplements met formules gericht op ondersteunen van zowel het lichaam als de geest. Klinkt ietwat lastig, maar is gewoon een win win dus. In een notendop: ze gebruiken moderne wetenschap met de kracht van oude wijsheden uit de Ayurveda en de Chinese kruidengeneeskunst. En dan krijg je dus een effectief mixje van kruiden, paddenstoelen en vitamines die je mentaal en fysiek ondersteunen om je drukke leven te leiden, terwijl je je lekker en energiek voelt.

Of je nu je immuunsysteem wilt ondersteunen, je energieniveaus wilt verhogen, je spijsvertering wilt verbeteren of je algemene welzijn wilt bevorderen: de veganistische supplementen van Philo ondersteunen daar waar je nodig hebt. De formules zijn samengesteld door een ervaren orthomoleculair therapeut die in de praktijk heeft gezien waar de gezondheidsbehoeften liggen van mensen die altijd druk, druk, druk zijn.

Dan komt nu het moeilijke stukje, maar wel belangrijk, dus we doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te omschrijven: Philo maakt in haar formules gebruik van “adaptogenen”. Adaptogenen  zijn veelzijdige, krachtige kruiden, paddenstoelen of wortels van planten die in staat zijn het lichaam in balans te brengen. Ze hebben een positief effect op je hormonen, op je stresslevel en op je immuniteit.

Mocht je kast nou al uitpuilen van de verschillende supplementen, overweeg dan Philo alsnog als aanvulling. Geen dertig potjes erbij deze keer, want Philo gooit alles heerlijk in één supplement, of ja, in zes formuleringen dan.

Er zijn dus zes soorten formuleringen: Energy, Sleep, Multi Green, Immunity, Skin, en Detox. We zetten ze even op een rijtje:

Energy: deze geeft je natuurlijk energie. Hoe dat werkt? De adaptogenen activeren de natuurlijke energie-productie, brengen de bijnieren in balans en gaan vermoeidheid tegen.
Sleep: voor iedereen die moeilijk in slaap komt en/of slecht slaapt. Een mix van rustgevende kruiden en de adaptogenen. Vaarwel gebroken nachten en hallo uitgerust wakker worden.
Multi Green: voor de druktemakers. Een everyday nourishment voor iedereen met een drukke levensstijl.
Immunity: hiermee  kun je alles uit je kast gooien en heb je alle paddenstoelen en kruiden die het immuunsysteem ondersteunen in één potje. Is goed voor de natuurlijke afweer.
Skin: de formule Skin bevat de voedingsstoffen waar het lichaam zelf collageen en elastine van aanmaakt. Als resultaat een stevigere en gehydrateerd huid en vermindering van fijne lijntjes.
Detox: katertje? Detox zorgt voor dat extra steuntje om gifstoffen af te voeren. Al is deze ook helemaal fijn zonder kater hoor, want Detox helpt bij het verbeteren van de algehele leverfunctie
Ook belangrijk om te vermelden: de verpakking is gemaakt van 100% Ocean Recycled Waste en de navulzakken zijn biologisch afbreekbaar.

Naar Philo Supplementen Meer foto's