Révive Lip Balm - Barts Boekje

Révive Lip Balm

We denken goed nieuws te hebben: RéVive Lip Balm. De perfecte lipgloss bestaat (en RéVive Lip Balm is obviously de naam).

Lipgloss, je bent vast en zeker niet de enige die een haat-liefdeverhouding heeft met het spul. Maakt het je je lippen nou wel of niet afhankelijk bij regelmatig gebruik? En de een is te plakkerig, de ander te glimmend, dan weer te stug… Je haar blijft eraan plakken en, meine gutte, waarom zijn die sticks, tubes en potjes ALTIJD kwijt?!

Juist ja, RéVive Lip Balm dus. We geven het wederom toe: een echt goed product kost wat meer dan, nou ja, een any other product. Maar ook in dit geval is dit absoluut de investering waard.

De prijs (maar liefst 85 euro – nee nee, niet afhaken nu, verder lezen!) maakt niet per se dat je super zuinig gaat zijn (heus ook wel een beetje natuurlijk), maar het is bovenal echt de kwaliteit van de balm waar je waarde aan gaat hechten.

De knijptube is makkelijk in gebruik en de applicator is van wereldklasse: breed en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor hij goed verdeelt en direct je lippen verkoelt. Die verkoeling dankt de balm onder andere aan ingrediënten als mangozaadboter, bijenwas, marulazaadolie en ceramiden. Die combinatie zorgt er eveneens voor dat de balm ontzettend goed hydrateert, niet sticky is en bovendien is de RéVive Lip Balm verfrissend en zeer verzorgend. 10 Out of 10.

naar revive Meer foto's
Revive Revive Revive Revive