Salon Bosman - Barts Boekje

Salon Bosman

Bij Salon Bosman in Alkmaar zijn ze dol op mooi haar. En laten we daar bij Barts Boekje nou net zo dol op zijn. Ervoor zorgen dat je haar in toom blijft en niet in een coupe floupe veranderd is en blijft een uitdaging. Eentje waar ze bij Salon Bosman al ruim 50 jaar raad mee weten.

Salon Bosman is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het creëren van droomhaar. Al 52 jaar lang wordt er in Alkmaar op los geknipt, geverfd, en geföhnd. Én geklust. Hoewel er in 2020 niet veel geknipt mocht worden werden de handen wel flink uit de mouwen gestoken om het interieur van de salon een flinke upgrade te geven. Tegenwoordig straalt de boutique salon rust en luxe uit en voelt het alsof je in een hotelbar zit in plaats van in de kappersstoel.

Bij Salon Bosman weten ze wel wat ze doen. Ze staan vooral bekend om hun kleurbehandelingen en de mastercoloristen die op de vloer staan volgen regelmatig trainingen om nóg beter te worden. Met succes, want ze hebben al verschillende awards binnengesleept. De haarkleurproducten die ze gebruiken worden aangepast op je eigen haartype, aangezien (behoud van) de kwaliteit van haar altijd voorop staat.

Naast mastercolorists bestaat het team uit stylisten met hun eigen specialiteit. Wat iedereen gemeen heeft is het vermogen om goed te luisteren naar de wensen van de klant. Al schuwen ze ook niet om hun eigen creativiteit en ideeën in te brengen voor een nog mooier resultaat. Uiteraard gevolgd door advies om ervoor te zorgen dat je thuis zo lang mogelijk van dat resultaat kunt genieten.

Salon Bosman is meer dan ‘alleen’ een kapsalon. In de shop worden naast haar(verzorgings)producten onder andere skin care, parfum, make-up en homeproducten die op andere plekken niet heel makkelijk te verkrijgen zijn verkocht. Denk aan merken als Oribe, Youngblood, the Grey, RevitaLash en meer.

Meer foto's