SMPL natuurlijke huidverzorging - Barts Boekje

SMPL natuurlijke huidverzorging

Eentje van Nederlandse bodem: SMPL. Een pracht van een merk, prove us wrong, met 100% natuurlijke, vegan en no-nonsense verzorgingsproducten waar niks, noppes, nada aan parfum en essentiële oliën aan zijn toegevoegd.
Of het idee achter de producten simpel is? Zeker niet, knap gemaakt en zo geschikt voor alle huidtypen en, heel belangrijk, dus ook voor de gevoelige. Of het simpel te gebruiken is? Vast en zeker ja.

Het is moeilijk om SMPL in een hokje te plaatsen, want heel simpel: ze doen zoveel goeds, moois en fijns dat we ze eigenlijk aan meerdere categorieën kunnen hangen. En dat vinden we stiekem ook fijn aan ze: een overzichtelijke website (je verdwaalt niet zoals bij de drogist in de keuzestress) waar je alles op een plek kunt bestellen. Van producten voor je handen tot voeten en gezicht. Als we dan toch een concrete omschrijving van SMPL moeten geven, dan dekt ‘een 100% natuurlijke, vegan en no-nonsense website met verzorgingsproducten, geschikt voor elk huidtype – zelfs de meest gevoelige – en elke leeftijd’. Weg met die onnodige opsmuk in de producten.

Dat vraagt natuurlijk wat meer uitleg. Luister en huiver. SMPL draagt met trots het Zero Plastic Inside logo van de Plastic Soup Foundation. Een hele mond vol, maar het komt er op neer dat alle producten 100% vrij van microplastics zijn. Vinden we mooi.

Bonuspunten scoren ze doordat de producten lokaal geproduceerd zijn. Alle tubes, flessen en verpakkingen zijn van duurzaam materiaal en daarmee ondersteunen ze een project in Kenia om het koraal te herstellen. En dan ziet die verpakking er ook nog eens minimalistisch mooi uit.

Een online sprint naar de website voor het goede verhaal en bestellen doen we voor de fijne producten. Favoriet van veel klanten? De Boosting Serum.

Omdat ze dus geen parfum, essentiële oliën of andere irriterende ingrediënten gebruiken, is SMPL natuurlijke huidverzorging een match voor alle huidtypes – zelfs de meest gevoelige. Vrouw, man, kids: iedereen mag meedoen.

Tien (uh, liever honderd) punten dus voor SMPL.

Meer foto's
SMPL - Barts Beauty SMPL - Barts Beauty SMPL - Barts Beauty
SMPL - Barts Beauty SMPL - Barts Beauty SMPL - Barts Beauty