Susanne Kaufmann - Barts Boekje

Susanne Kaufmann

Een cleansing gel die niet uitdroogt en niet vet is. En ook nog alles in 1 keer schoonmaakt. Ja, ook waterproof mascara. Hij bestaat. Echt. De naam? Cleansing gel van Susanne Kaufmann. Aangenaam. Want ja, dit is de all time favorite cleansing gel.

Lang verhaal kort: de Susanne Kaufmann Cleansing Gel is het summum. Zap maar door naar de link en doe het. Mocht je toch meer willen weten, weet dan dat een keer pompen genoeg is om je hele gezicht (incl. mascara) te reinigen. Beetje op je hand, mengen met wat water, wassen, afspoelen. Done.

Once you go there, you never go back.

De belangrijkste ingrediënten zijn alpenwilgenkruid (dit vermindert de talgproductie), hyaluronzuur (dit bindt vocht effectief voor een goede vochtbalans) en meesterkruidwortelextract (dit spul heeft een ontstekingsremmende werking).

De prijs is aan de maat, maar doordat je er dus weinig van nodig hebt, je huid (echt echt echt) niet uitdroogt en je niet hunkert naar een nachtcrème, is het absoluut investering waard.

Ook fijn om te weten is dat ze bij Susanne Kaufmann goed bezig zijn op het gebied van duurzaamheid. Dat voelt toch nog net een tikkeltje beter als je iets voor jezelf aanschaft…

Thank us later!

naar susannekaufmann Meer foto's
Susanne Susanne Susanne

Contact info

Susanne Kaufmann