The Oh Collective - Barts Boekje

The Oh Collective

Oh.. zit dat zo? Ja zó zit dat. The Oh Collective is opgericht door vier vriendinnen die het taboe rondom intimiteit willen doorbreken. Dit doen ze door het verkopen van stijlvolle (de poes wil ook wat) intieme wellness producten.

Hoewel het af en toe misschien lijkt alsof dat taboe helemaal niet meer zo relevant is, valt er op dit gebied nog heel wat winst te behalen. Het is niet vanzelfsprekend dat je vanuit huis meekrijgt hoe je omgaan met intimiteit en naar je eigen lichaam kunt luisteren. Ook bij de meiden achter Oh duurde het een hele tijd voor ze erachter kwamen waar ze zich goed bij voelden en hoe ze hun behoeften konden communiceren naar hun partner. Wat hielp? Praten! Door gedachten uit te wisselen kwamen ze erachter dat hun (seksuele) behoeften echt niet zo raar waren als ze zelf dachten. Voor het geval je nog twijfelt: die van jou ook niet.

Om aan die behoeften te kunnen voldoen ben je bij The Oh Collective aan het juiste adres. Vergeet je standaard vibrator, de exemplaren van The Oh zorgen vast voor meer ”oh’s” en ”ah’s’. Een van de meest populaire vibrators die ze in hun assortiment hebben is de Kit; een Tarzan vibrator die in bijna ieder oerwoud zijn weg weet te vinden. Ook luchtdrukvibrator Chi is hartstikke populair. Goed om te weten is dat alle toys zijn goedgekeurd door seksuologen.

The Oh Collective verkoopt naast vibrators onder andere massagekaarsen (kaarsen die transformeren in massageolie) met namen als ”Turn me On” en “Rub me Tender”, ondergoed en glijmiddel. In samenwerking met De Bonte Koe Chocolade ontwikkelden ze zelfs heuse Seks Bonbons gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je libido stimuleren. En om dan alvast in de feeststemming te komen, heeft The Oh Collective nu ook een geweldig cadeaupakket met een luchtdrukvibrator en 2 libido- en energie-opwekkende theeën gelanceerd. Als dat geen perfect kerstcadeau is.

Alle producten zijn te koop op hun eigen website en worden gratis boven de 50 euro wereldwijd en discreet verzonden. Een deel van het assortiment wordt ook verkocht in het Engelse warenhuis Selfridges.

The Oh Collective

the oh collective Meer foto's
the oh collective