The Skin Counter - Barts Boekje

The Skin Counter

Korean skin care is een hype. Hopelijk wel een die blijft hangen, als het aan ons ligt in ieder geval wel. Koreanen kunnen niet alleen uitstekend koken maar weten ook wel raad met je huid. Maar welke producten en waar halen we dit dan? Juist, bij The Skin Counter. Want naast de producten van The Skin Counter die helpen om je huid nog meer te laten stralen, geven ze ook advies voor elk huidtype. Vinden we handig, maar vooral heel fijn.

De Koreaanse skincare is voor veel onder ons nieuw. We weten nog niet zo goed welke producten nou echt goed zijn, welke niet, en daarnaast ook nog eens welke het beste passen bij het type van de huid. Toch zijn we stiekem wel heel benieuwd. En laten de knappe koppen van The Skin Counter daar nou net to the rescue komen en hun Koreaanse en Japanse schoonheidservaringen met ons delen (en de mystieke schoonheidsroutines voor ieder makkelijk en begrijpelijker maken). Hoe ze dit dan doen? Naast dat ze natuurlijk tal aan Koreaanse skincare producten verkopen, vertellen ze ook over de laatste trends binnen de Koreaanse huidverzorging en bijbehorende stappen voor de verschillende huidtypes. Even opletten dus.

Met een talloze hoeveelheid producten op de markt is het aannemelijk dat je door de bomen het bos (of in het ergste geval: de huid onder je schilfers) niet meer ziet. The Skin Counter helpt je daarom graag op weg met een uitgebreid stappenplan. Houden we van. We kunnen uiteraard ook begrijpen wanneer deze 10 stappen net iets te veel zijn, maar of je er nu maar drie uitvoert of braaf het hele stappenplan volgt, onthoud dat het verstandig is om te beginnen met een product met een waterige structuur en te eindigen met een creamy product om te zorgen dat je huid vocht en voeding vasthoudt.

Met een gevarieerd assortiment aan producten voor verschillende huidtypen biedt The Skin Counter voor ieder wat wils. Denk aan een Matcha Hydrating Foam Cleanser die extracten van matcha groene thee en centella bevatten en zorgen voor het kalmeren en zuiveren van de huid, de Vegan Kombucha Tea essence om een gevoelige huid weer in balans te brengen, de Ginseng Moist Sun Serum voor de dagelijkse spf, maar natuurlijk is er nog veel meer… De producten van The Skin Counter bevatten ingrediënten als retinol, niacinamide, hyaluronzuur en propolis. Een hoop ingewikkelde termen bij elkaar, maar als het stappenplan niet volstaat kun je via de website ook een gratis consult boeken voor persoonlijk advies. Hoe dit werkt? Via de chatfunctie op de website word je door middel van een aantal vragen te beantwoorden gekoppeld aan een skincare expert die je vervolgens gaat helpen om een routine op maat te maken. Mooie producten, handige site, wat wil je nog meer?

Je koopt de producten van The Skin Counter hier.

naar the skin counter Meer foto's