Waterland Kliniek - Barts Boekje

Waterland Kliniek

Tegen sommige zaken valt nou eenmaal niet op te smeren. Dat hoeft ook helemaal niet, maar als je toch graag iets frisser voor de dag wilt komen kan de esthetische geneeskunde uitkomst bieden. Daarvoor kun je onder andere terecht bij de Waterland Kliniek.

De Waterland Kliniek heeft vestigingen in Amsterdam, Alkmaar en op de bovenste etage van het Dijklander ziekenhuis in Volendam. Dat de kliniek een vestiging in een ziekenhuis heeft zegt eigenlijk al genoeg, het mag duidelijk zijn dat hier alleen maar mensen werken die hun vak snappen. Gelukkig maar, want iets aan je gezicht laten toen blijft toch een dingetje. ‘Tje’, inderdaad, want om weer fris en fruitig de kliniek te verlaten zijn vaak geen grote of ingrijpende behandelingen nodig. Je hoeft niet bang te zijn om als een botox barbie naar buiten te lopen. De kracht zit ‘m in het behouden en accentueren van je sterke uiterlijke kenmerken en het aanbrengen van subtiele verbeteringen.

Die subtiele verbeteringen worden gerealiseerd door verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen waarbij onder andere wordt gewerkt met injectables, huidtherapie, lasers en cosmetische chirurgie. Voor je onder handen wordt genomen neemt een specialist uitgebreid de tijd om je wens te analyseren en alle ins en outs van het proces met je te bespreken.

We benoemden het al even, maar bij de Waterland Kliniek werken uitsluitend vakbekwame mensen die hun krachten bundelen. Het team bestaat uit cosmetische artsen, huidtherapeuten en een plastisch chirurg die op de hoogte zijn van de nieuwste behandeltechnieken en je daar ook met alle liefde over vertellen. Fronsrimpels zijn dus niet langer aan de orde (en de oude toveren ze wel voor je weg).

Meer foto's