All Class Kitchen Art Events - Barts Boekje

All Class Kitchen Art Events

Een knap, verrassend en vooral heerlijk staaltje cateringwerk weet het team van All Class Kitchen Art Events keer op keer neer te zetten. Ze leveren creatieve, culinaire events en cateringservices op locatie of gewoon lekker bij je thuis. En lekker is alles wat All Class produceert en creƫert. Ofja, zeg maar gerust; verrukkelijk!

Je haalt niet zomaar een cateraar in huis, want All Class Kitchen Art Events heeft namelijk een flinke berg aan ervaring in het produceren, begeleiden en uitvoeren van de meest bijzondere en uiteenlopende evenementen, feesten en bruiloften. Trouw je niet in Nederland, maar in het buitenland? Geen probleem hoor, ook daar fixen ze het gewoon voor je! Het topteam van All Class Kitchen Art Events denkt namelijk maar al te graag met je mee om je droombruiloft werkelijkheid te laten worden. En of dit nu in Nederland, in Frankrijk of zeg jij maar waar is, het resultaat is altijd subliem. Van een high-end diner met bijpassende wijnen en ik-weet-niet-hoeveel gangen tot shared dining en street food concepten, niks is te gek voor deze creatieve, culinaire duizendpoten. In de categorie: ook niet onbelangrijk, voor de kids weten ze er ook altijd een feestje van te maken. Nog meer pluspunten dus!

Oh en als je de website van All Class bezoekt, moet je ook zeker even een kijkje nemen op de real events pagina. Het water loopt je werkelijk in de mond als je door dit portfolio gaat. Een fijn kijkje in de keuken van voorgaande evenementen en bruiloften die zijn gedaan door All Class Kitchen Art Events. Krijg je toch lekkere trek van?!

 

Naar All Class Kitchen Art Events Meer foto's
All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events All class Kitchen Art Events