Charlotte de Koomen - Barts Boekje

Charlotte de Koomen

Een verlovingsring van Charlotte de Koomen: JA, dat willen we! Ook voor trouwringen of andere handgemaakte sieraden ben je hier aan het juiste adres. De deur staat altijd open (bij wijze van spreken dan) in de Amsterdamse Gerard Doustraat. Je kunt er namelijk altijd aanbellen om een kijkje te nemen. Samen iets ontwerpen? Doen ze! Met alle liefde zelfs, maar dan kun je beter even een afspraak maken.

Geheim van de smid bestaat hier niet, want naast de collectie kun je ook het goudsmeden live bewonderen. De winkel en smederij zijn namelijk één: een heus atelier dus. Zo smelt het persoonlijke en ambachtelijke van een traditionele goudsmid perfect samen met de stijl en beleving van een premium merk. Juist, best of both worlds!

Alle sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier en zijn van hoge kwaliteit. Met andere woorden: ze gaan een leven lang mee en kunnen met liefde worden doorgegeven aan de volgende generatie. Er wordt bij Charlotte de Koomen alleen gewerkt met echt goud – gerecycled goud in 14, 18 of 22 karaat welteverstaan – en met natuurlijke edelstenen zoals diamant, toermalijn en saffier.

Customizen dekt de lading niet, want je kunt basically je eigen verhaal verwerken in een ring (of ander sieraad). Hoe dan? De keuze aan edelstenen, verschillende banden, vormen en afwerkingen is eindeloos. En wat dacht je van een lasergravure in het handschrift van je partner in je trouwring – mini liefdesbrief op z’n best. Voor ontwerpen tot ophalen moet je zo’n 4 tot 6 weken tijd rekenen.

Ook leuk om te weten: Charlotte de Koomen is geen one-woman-show, maar is opgericht door de zussen Charlotte én Rozemarijn de Koomen en bestaat inmiddels uit een heel team van vakkundig smedende dames. Meer daarover lees je hier.

Naar Charlotte de Koomen Meer foto's
Charlotte de Koomen trouwringen Barts Bruiloft Charlotte de Koomen trouwringen Barts Bruiloft Charlotte de Koomen trouwringen Barts Bruiloft Charlotte de Koomen trouwringen Barts Bruiloft Charlotte de Koomen trouwringen Barts Bruiloft Charlotte de Koomen trouwringen Barts Bruiloft Charlotte de Koomen trouwringen Barts Bruiloft Charlotte de Koomen trouwringen Barts Bruiloft Charlotte de Koomen trouwringen Barts Bruiloft