Bloom Your Life - Barts Boekje

Bloom Your Life

Zeg je dromerig, romantisch en tijdloos chique, dan zeg je Bloom Your Life daar direct achteraan. Van de ceremonie en het diner tot aan de bloemenmeisjes en het bruidsboeket: Marte van Bloom Your Life zorgt ervoor dat zowel de persoonlijke bloemdecoratie als de decoratie op locatie een prachtig totaalconcept vormen. Je begrijpt het al; een ware lust voor het oog it is. Voor een stijlvolle sprookjesachtige bloemdecoratie zit je hier aan precies het juiste adres.

Al sinds 2008 levert Marte (de flower power achter Bloom Your Life aka de vrouw achter het merk dus) uniek maatwerk. Al sinds 2008 ja, reken maar eens uit wat een bak aan ervaring dat is. En dat merk je in alles, maar Bloom Your Life is zeker geen one woman show. Nee, nee! Je krijgt naast Marte een heel team aan toppers die voor je klaar staan. Luxe toch! Vele handen maken magisch werk, dat kunnen we wel stellen bij Bloom Your Life.

Bovenal staat kwaliteit erg hoog in het vaandel bij Bloom Your Life; elk stuk valt of staat immers met de viefheid van de altijd verse bloemen. De missie blijft na al die jaren nog steeds scherp: het creëren van de meest spectaculaire unieke bloemcreaties op een persoonlijke manier, want een persoonlijke samenwerking is voor Marte en haar team essentieel in het creëren van bloemkunst. Precies, louter unieke concepten op maat dus. Naast die bak aan ervaring zitten ze vol advies en ideeën voor bloemen en styling op locatie. Elke locatie. Daarover gesproken: Bloom Your Life beperkt zich niet tot de landsgrenzen van ons kikkerlandje. Bruiloft in het buitenland? Ook daar zijn ze je steun en toeverlaat als het om bloemen gaat. Wel zo fijn, zeker omdat niet overal in Europa de bloemen en styling standaarden zo hoog liggen als in Nederland.

Oh en ook niet onbelangrijk: een fijne en soepele samenwerking op de dag zelf met de weddingplanner, fotograaf en de rest van het team is voor Bloom Your Life ook van groot belang; echte teamplayers zijn het dus! We like!

Naar Bloom Your Life Meer foto's
Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist Bloom your life bloemist