Captured by Lot - Barts Boekje

Captured by Lot

Met Liselotte – Lot van Captured by Lot – haal je werkelijk een zonnetje in huis (ja, ja of op je bruiloft natuurlijk). Je krijgt niet alleen een steengoede vakfotograaf, nee je krijgt er (gratis en voor niks) een bak aan positiviteit, energie en gezelligheid bij

Op en top een gevoelsmens is de Brabantse (wonend in Amsterdam) achter de camera van Captured by Lot en precies daarom vindt ze het vastleggen van emoties zo fascinerend. Je moet immers liefde en affectie kunnen voelen vóór je het vast kunt leggen – aldus de camera-master herself. Nou dat zit helemaal goed bij Liselotte. En dat kun je van ons aannemen, want we zijn ondertussen ervaringsdeskundigen met haar werk.

Een plaatjesdenker van de bovenste plank. Liselotte krijgt dan ook een enorme kick van het vastleggen van de emotie die schuilgaat achter een oh-zo dierbaar moment. Ondanks haar stralende persoonlijkheid weet ze ook als geen ander hoe ze zichtbaar onzichtbaar moet zijn. Ze fotografeert jullie en je gasten op een rustige manier, zodat je bijna vergeet dat ze er is. Zo geniet je optimaal van je dag zonder afleiding en ben (en blijf) je volledig in the moment. Natuurlijk is ze er ook voor je om je door groepsfoto’s heen te begeleiden. Liselotte geeft de perfecte aanwijzingen, zodat iedereen op zijn best op de foto staat.

Met haar prachtige foto’s vertelt ze jullie verhaal aan alle generaties die nog komen. Want hoe fijn is het om al die mooie herinneringen van je grote dag dichtbij je te houden en die kleine momentjes met de mensen waarvan je het meeste houdt te herbeleven. Juist: goede foto’s van Liselotte zijn een bijzonder waardevol bezit. Haar stijl zouden we het best omschrijven als: zacht, licht, romantisch en liefdevol, maar tegelijkertijd ook krachtig met een vleugje editorial fashion. Zo!

Naar Captured By Lot Meer foto's
Captured by Lot fotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot fotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie Captured by Lot Trouwfotografie