Carla Couture - Barts Boekje

Carla Couture

Voor een echte ambachtsvrouw met meer dan 35 jaar ervaring in het vak moet je zeker bij Carla Couture aankloppen. Waarom? Carla ontwerpt met veel zorg en liefde jouw bruidsjurk helemaal zelf. Dat lees je goed ja en ze maakt van dit hele proces ook nog eens een feestje. Superpersoonlijk is daarom absoluut een understatement en tadaaaa: dit alles resulteert in een prachtige one of a kind bruidsjurk of -outfit. Maakt je grote dag toch weer net ietsje specialer.

De jurken van Carla Couture zijn altijd stijlvol en kwaliteit staat er hoog, hooooog in het vaandel. Carla’s kennis van materialen is groot en dat zie je zeker terug: het kenmerkt zich door veel aandacht voor details en de mooiste stoffen. Met die bak aan ervaring weet ze precies waar ze voor staat en wat ze doet. Wij kunnen beamen: dat is spectaculair! Niet alleen de kwaliteit is on point, het is ook nog eens hartstikke duurzaam, zo’n op maat gemaakte jurk. Heerlijk, zo’n jurk die net zo uniek is als de bruid herself. Waar je budgettechnisch ongeveer aan moet denken? Afhankelijk van je materiaalkeuze, de hoeveelheid stof en het aantal uren, slaagt de gemiddelde Carla Couture-bruid voor een prijs van(af) €2500.

Loop je al over van de ideeën of heb je nog geen flauw benul van wat je wil en wat je staat? Carla weet als geen ander hoe ze jouw mooiste en sterkste punten het beste naar voren moet laten komen. Ook niet onbelangrijk; de sfeer in haar atelier is ontzettend fijn. Bij Carla voelt het echt als thuiskomen. Carla is ontzettend begaan en biedt met liefde alle ruimte voor alle emoties die bij het proces komen kijken. Juist, van euforisch geluk tot twijfel, verandering en ontwikkeling zijn part of the proces. Alles kan en mag. Ze helpt je kiezen en zorgt ervoor dat je prioriteiten stelt, maar uiteindelijk wordt er aan ieder detail gedacht. Het eindresultaat: een jurk die op je lijf is gegoten, waarin je je opperbest voelt. Dat willen we, op naar Carla Couture!

Naar Carla Couture Meer foto's
Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture bruidsjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture trouwjurk Carla Couture bruidsjurk