Castello di Bibbione, Italië - Barts Boekje

Italie

Castello di Bibbione, Italië

Een divers landschap met glooiende heuvels én een kustlijn met zand en rots: Toscane ticks all boxes. En zo doet ook Castello di Bibbione. Typisch gevalletje je hebt er alles, kunt er alles en je wilt er heen. Castello di Bibbione ligt op zes kilometer afstand van San Casciano. Dit is dé plek voor een Toscaanse bruiloft. Denk aan een panoramisch terras met zonsondergang over de Chianti heuvels. In het dorp ligt een kleine Romaanse kerk aan de voet van het kasteel. Eten kan heerlijk buiten aan de lange tafels en de verschillende binnenruimtes maken het sprookje compleet.

Het kasteel van Bibbione ligt in hartje natuur en is voor whoever houdt van een beetje groen. In het kasteel vind je knappe appartementen in een rustieke stijl (denk: houtenbalkenplafonds en terracotta vloeren), met eigen keuken en eethoek.

Extra vierge olijfolie uit Toscane en Chianti-wijn? Hup, maken ze ook zelf bij Castello di Bibbione. Daarnaast organiseert de accommodatie wijnproeverijen en gratis fietstochten. Als kers op de taart is er een wellness centrum en is het dé plek voor een sprookjesachtige Toscaanse bruiloft.

Naar Castello di Bibbione Meer foto's