De Muze van Suze - Barts Boekje

De Muze van Suze

Bij menigeen breekt het zweet al uit bij alleen de gedachten aan het schrijven van trouwgeloften. Snappen we wel. Want waar begin je in godsnaam? En hoe wordt het geen stijf en zakelijk verhaal of een chronologische, voorspelbare opsomming, maar juist een beleving waarin je je partner en de gasten meeneemt. Oh, en een vleugje humor willen we er het liefst ook nog doorheen gefietst hebben. Juist, een recipe voor stress en frustratie, die geloften. Laat je dat nu graag willen vermijden voor en op de grote dag. Well, we’ve got you covered, want daar is De Muze van Suze.

Jawel, De Muze van Suze is je redder op het gebied van je trouwgeloften. Want eerlijk: het schrijven van goede trouwgeloften is een kunst op zich en daar is wat extra hulp fijn meegenomen. Zeg maar dag tegen langdradige, slecht getimede speeches en geloften die van de hak op de tak vliegen. Suzanne (de vrouw achter de pen) helpt je het gevoel van je verhaal te vangen en dit perfect op papier krijgen. Precies zoals het is en dan nog mooier. Hoef jij alleen nog maar liefdevol voor te dragen.

Altijd op het lijf geschreven voor zowel particulieren als het bedrijfsleven zijn de teksten van De Muze van Suze. Scherp als het oor (en de pen) van Suzanne is, luistert ze altijd tussen de regels door naar onderliggende gedachten, ideeën en boodschappen. Yes: daar ligt namelijk de magie. Al meer dan twaalf jaar zit ze in het schrijfvak, met haar journalistieke achtergrond zit het dus wel snor. Zeg je creatieve en krachtige copy, dan zeg je De Muze van Suze. Moeiteloos komt ze tot de kern van een verhaal, het gevoel hierachter vertaalt ze naar treffende woordkunst. Flexibel en behulpzaam als Suzanne is, schrijft ze niet alleen geloften (voor de bruid, bruidegom of beide), maar denkt en helpt ze ook graag een handje mee met jullie ceremoniespreker of BABS. Liever een gedicht of een ‘wrap-up‘ van jullie dag in de vorm van mooie bedankkaartjes voor de gasten? Ook die schrijft ze met liefde volledig op maat.

Hoe dit nu precies in z’n werk gaat? Suzanne gaat altijd voor een persoonlijk gesprek, een fijne kennismaking waarin je direct de diepte induikt. Jij vertelt, Suzanne vraagt en vertaalt. Daarna schrijft ze een eerste versie die je binnen een paar weken ontvangt. Dan is het tijd voor feedback. Op basis van wat je voelt of mist, schrijft ze verder of past ze aan. Tevreden? Dan krijg je het tekstbestand toegestuurd. En ja, Suzanne heeft ‘t geschreven, maar het is en blijft jouw verhaal en gevoel wat feilloos op papier staat. Voilà; de perfecte geloften kunnen we dus wel stellen.

 

Foto’s door: ByJasmin Fotografie en Piteira Photography

Meer foto's
De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften
De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften De muze van Suze Trouwgeloften