Edénique Floral Design - Barts Boekje

Edénique Floral Design

Niet zomaar een bloemstylist, nee een bloem kunstenaar dat is Edénique Floral Design. Ze maakt je wildste (of weelderigste) floral fantasieën waar. Van dromerig romantisch tot minimalistisch modern, alles wat Edénique aanraakt is Pinterest-waardig. Naast bloemen verwerkt ze graag allerlei andere materialen in haar werk, denk luxe stoffen, fruit, parels en linten.

Of het nu gaat om het bruidsboeket, de ceremonie decoratie of de tafelstyling: het vormt allemaal een tot in de puntjes gestyled geheel. Geen bruiloft, concept of locatie is te gek voor Edénique. Haar grootste uitdaging ligt bij het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten. En wij kunnen beamen: met haar scherpe oog voor detail en perfecte gevoel voor kleur lukt dit haar iedere keer weer. Edénique volgt geen trends, ze creëert ze. Ook niet onbelangrijk, met haar werken is ook echt een feestje. Een (flower)bomb aan passie en positiviteit, zullen we maar zeggen.

Naar Edénique Meer foto's
Edenique Floral Design Edenique Floral Design Edenique Floral Design Edenique Floral Design Edenique Floral Design Edenique Floral Design Edenique Floral Design Edenique Floral Design Edenique Floral Design Edenique Floral Design