Eva Fotografie - Barts Boekje

Eva Fotografie

We stellen je graag voor aan trouwfotograaf: Eva Fotografie, een topper die niet alleen prachtige, spontane kiekjes schiet, maar die ook nog eens zorgt voor een supergezellige dag. Jup, dat is Eva ten voeten uit. Met haar camera in de aanslag maakt ze niet alleen prachtige foto’s; ze creëert herinneringen die precies weerspiegelen wie jij bent, zowel van binnen als van buiten. Da’s mooi toch. Ook fijn: ze is altijd in voor een goed gesprek of gewoon even lekker ‘ouwehoeren’ om de stemming erin te houden.

Eva staat vol passie in het leven. Deze enthousiaste en spontane fotograaf is zot op de natuur, trouw aan haar geloof, houdt van een wijntje en een lekkere bak koffie. Ze crost maar al te graag over de Veluwe in haar Golf 1 mét een lekker country hit op de achtergrond. Fotografie is haar roeping; iets wat ze al van jongs af aan wist, maar wat pas echt vorm kreeg tijdens haar opleiding aan de fotovakschool. Yes, die box tikt ze ook nog ’ns: een echte vakvrouw dus.

De bruiloften die Eva fotografeert, zijn zoveel meer dan gewoon werk. Ze gaat volledig op in het moment, van het vastleggen van de voorbereidingen bij de bruidegom tot de emoties bij de bruid, waar elke lach en traan telt. Eva zorgt ervoor dat geen bijzonder moment aan haar ontglipt. Haar aanpak is persoonlijk en intiem. Na elke bruiloft komt ze steeds weer bomvol energie en met een grote glimlach thuis. Zeiden we al vol passie? Nou dat dus. Met Eva’s foto’s kun je de dag opnieuw beleven, van de grootse momenten tot de kleine details, zoals de neefjes en nichtjes die hun cola net iets te gulzig opdrinken, de parels in je bruidskapsel of de trotse blikken van opa en oma. Eva’s werk is een viering van jullie liefde, vastgelegd in beelden die je keer op keer terug wilt kijken.

Naar Eva Fotografie Meer foto's
Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie Eva Fotografie