Grazings by Deli-zabeth - Barts Boekje

Grazings by Deli-zabeth

Food lovers opgelet, want hier is Grazings by Deli-zabeth. De grazing-sensatie waarvan je misschien nog niet eens wist dat je ‘m wilde of dat het überhaupt bestond. Maar je kunt van ons op aan: deze appetijtelijke en goed gestylede food experience wil je op je bruiloft, bachelorette, pre-wedding party of event. Krijg je al trek? Wij ook!

Wat waar is, is waar: niets is zo verbindend als samen eten delen. Daarom is Elize met haar liefde voor goed eten en oog voor knappe styling ‘Grazings by Deli-zabeth’ gestart: een Australisch concept dat we in Nederland maar al te graag met open armen ontvangen.

Bij het zien van de verrukkelijke grazing boards en tables die Elize vakkundig samenstelt loopt het water je direct in de mond. Ieder food-kunstwerk wordt door deze receptontwikkelaar en foodstyliste zelf ontworpen. Grazings by Deli-zabeth kleedt niet alleen je evenement aan – het smaakt ook nog eens waanzinnig goed. Elize is namelijk altijd op zoek naar de beste lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Daarbij zit ze ook altijd boven op de nieuwste trends: Yummy en Wow, it is dus. Voeg hier nog wat styling en een fijne portie no-nonsense aan toe – en het Deli-zabeth feestje is compleet.

Van grazing boards tot grazing tables en grazing runners, het Amsterdamse Grazings by Deli-zabeth cheft het allemaal. En alles huisgemaakt natuurlijk. Maar wat is nu wat? Goed, we zetten het even voor je op een rijtje. Een grazing board is een visueel feestje voor zo’n tien personen. Een grazing table is een tafel vol lekkers. Denk klassiek buffet, maar dan in een nieuw jasje. Juist! Knapper, frisser en lekkerder dus. Een grazing runner is een sit-down ontbijt, lunch, brunch of diner waarbij al het lekkers op een loper in het midden van de tafel staat uitgestald. Geloof ons, alle drie de opties zien er spectaculair uit. Als je nu nog geen trek hebt gekregen in een fijn potje grazen, dan weten wij het ook niet meer. Wel weten we dat ze naast deze knappe en heerlijke grazing tables ook een geweldige wedding cheese layer cake kunnen maken. Wat dit precies is? Het lijkt op een klassieke zoete wedding taart, maar dan samengesteld met grote ronde kazen, fruit en eetbare bloemen. Feest op de tafel!

Naar Grazings by Deli-zabeth Meer foto's
Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering Delizabeth foods catering