Jeroen Noordzij Photography - Barts Boekje

Jeroen Noordzij Photography

Als er iemand is door wiens lens we onze bruiloft willen laten vastleggen, dan is het wel door de lens van Jeroen Noordzij. Een investering, maar heus waar voor je geld. We hebben het hier vaak over de voorpret, maar Jeroen zorgt voor de napret met foto’s die boekdelen spreken.

Jeroen Noordzij is de man achter de camera die je op je bruiloft wil hebben. De lifestyle- en trouwfotograaf uit Nijmegen. Voor een overzicht van zijn stijl sturen we je rechtstreeks naar zijn Instagram, waar we de foto’s het beste kunnen omschrijven als stoer en dromerig, met een dikke knipoog naar vintage elegantie. Storytelling op z’n best, want Jeroen doet er alles aan om je (door zijn lens) te leren kennen. Hij is een ster in het vangen van de meest pure en echte momenten. De perfecte plaatjes voor een stijlvol coffee table boek – eh trouwalbum – zullen we maar zeggen.

Jeroen kijkt altijd of zijn stijl en foto’s passen bij jouw visie voor de bruiloft. Tijdens een persoonlijk gesprek wil hij meer weten over jullie en jullie bruiloft. En dan is het natuurlijk ook meer dan leuk om alles te weten te komen over zijn werkwijze. Een match vanuit beide kanten? Lucky you, over de foto’s hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken.

En cirkeltje rond: zijn vrouw, Annika Noordzij, is eigenaresse van de bekende trouwjurkenwinkel Wild at Heart in Nijmegen.

Naar Jeroen Noordzij Photography Meer foto's
Jeroen Noordzij Fotografie Elisabeth & Valentijn Bruidstaart Jeroen Noordzij Fotografie