Jiwa Works Photography - Barts Boekje

Jiwa Works Photography

Artistiek, hypercreatief en altijd klaar om (lands)grenzen over te gaan: dat staat vast bij Sunnie. Jup, Sunnie is de Nederlandse powervrouw met Indonesische roots die achter de lens van Jiwa Works Photography & Art Direction schuilgaat. Betekenisvolle beelden maken is haar passie en dat spat er vanaf. Jiwa betekent namelijk ziel in het Indonesisch en dat vat nou exact de kern van Sunnie’s werk.

Haar stijl omschrijft zich het best als kunstzinnig, romantisch en edgy, maar haar meest magische werk komt tot leven als ze haar visie op die van jullie afstemt. Graag neemt ze de tijd om te ontdekken wat dat voor jullie betekent, want verbinding staat voorop bij Sunnie. Die magie komt volgens haar pas tot stand als je elkaar vertrouwt en je volledig op je gemak voelt. Juist om die meest openhartige momenten vast te kunnen leggen is dit key. En dan gaat ze het liefst nóg een stapje verder.

Eigenzinnige en een tikkeltje edgy koppels heeft ze het allerliefst voor haar lens. Van die lovebirds met een flinke dosis no-nonsense, die maar al te graag buiten de (bruiloft)lijntjes kleuren. Ready om volledig next level te gaan? Dat is haar cue om samen jullie bruiloft(fotografie) tot een stuk kunst te maken. Want kunst maken dat kan en wil ze het allerliefst voor je doen. Of ja, mét je dus eigenlijk.

Nadat ze al die prachtige foto’s heeft gemaakt, gaat de pret gewoon door. Jiwa Works (Sunnie dus) maakt van het editen een feestje. Het resultaat? Een kunstwerk van je trouwfoto’s dat niemand anders ooit zal hebben. Oh en ook geen onbelangrijke luxe: ze haalt de mooiste beelden van het scherm en maakt er een prachtig fotoalbum van om elke dag doorheen te kunnen bladeren. Wat een service is dat!. Sunnie is namelijk van mening dat foto’s pas echt tot hun volle potentie komen als ze niet meer op een scherm bekeken worden, maar als je ze kan aanraken en vast kan houden. Kunnen we niet anders dan beamen dit. Herbeleving op z’n best.

Naar Jiwa Works Photography Meer foto's
Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie Jiwa Stories Bruiloft Fotografie