Modern Romance Bridal - Barts Boekje

Modern Romance Bridal

Stap je Modern Romance in Hilversum binnen dan stap je een glamourwereld vol Pinterest-waardige trouwjurken en outfits binnen. Where fashion meets bridal; eigentijds, eigenzinnig en zeker niet je average bruidsjurken dus. En daar is echt geen woord aan gelogen. De collectie bestaat namelijk uit unieke designer merken vanuit de hele wereld en zijn (bijna) nergens anders in Nederland te vinden. Laat die voorpret maar vast beginnen.

Designers zoals Tara Lauren (uit LA), Alena Leena (Kaapstad) en Made With Love (uit Australië); hier kun je je hart ophalen. De collectie wordt met zorg uitgezocht en exclusiviteit staat hier hoog in het vaandel. Naast die spetterende collectie (denk: prachtig kant, glanzend zijde, sexy lage ruggen, stijlvolle diepe V-halzen, een pofmouw voor wat extra drama en ga zo maar door) is ook de boetiek een lust voor het oog. De boetiek is er volledig op ingericht om je in stijl helemaal op je gemak te laten voelen. Een afspraak bij Modern Romance is dus een beleving. Zo’n bijzondere ervaring (echt een feestje als je ‘t ons vraagt) wil je natuurlijk delen met je besten, je mams, oma of schoonmama to-be. Komt goed uit, want ook aan je entourage is gedacht. De boetiek is er zo op ingericht dat ook zij relaxed kunnen zitten en deel uit kunnen maken van deze speciale zoektocht. Voor de beste beleving adviseren ze je maximaal drie personen mee te nemen.

Eenmaal binnen in de boetiek maken Founder Thuhien en haar team die onvergetelijke ervaring compleet. Je krijgt namelijk altijd de volledige aandacht van een van de bridal stylistes. Good to know is dat de prijzen van al dit moois zo tussen de €1750 en €4000 liggen, waarvan de meeste jurken tussen de €2200 en €2750. Los van je budget zijn jouw stijl en je wensen natuurlijk het allerbelangrijkst. Je maakt een mooie selectie aan jurken die je vervolgens relaxt kan passen met vakkundige hulp van de styliste. Wel zo fijn. En zeg je: YES to een oh-so-pretty dress, dan wordt dit natuurlijk gevierd met bubbels. Hadden we al gezegd dat een bezoekje aan Modern Romance echt een feestje is?

Naar Modern Romance Meer foto's
Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal Modern Romance Bridal