Mr. Allegaartje - Barts Boekje

Mr. Allegaartje

Mr. Allegaartje staat voor veelzijdigheid en harmonie, en biedt precies de muzikale omlijsting die je zoekt voor jullie droombruiloft. Als een levendig ‘allegaartje’ van muzikanten en DJ’s, zet Mr. Allegaartje een unieke ervaring neer die naadloos aansluit op jullie wensen en dromen. Wil je romantische achtergrondmuziek of helemaal uit je plaat op de dansvloer -komt goed: ze weten exact de juiste toon te zetten.  

Al-le-gaar-tje O. (-S), 1. spel, dans, waaraan ‘t hele gezelschap deelneemt; 2. (gemeenz.) mengeling van uiteenlopende zaken of personen: een wonderlijk allegaartje, een zeer gemengd gezelschap. Jup, dat is, Mr. Allegaartje dus. Of je nu wegzwijmelt bij de tonen van John Mayer, de dansvloer onveilig maakt op ABBA, of stiekem een traantje wegpinkt bij de klanken van Alicia Keys, u vraagt Mr. Allegaartje speelt. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Yerassimo of Erwin wordt er geluisterd naar jullie wensen voor de ceremonie, borrel of feestavond. Op basis van jullie favoriete genres en artiesten stelt Mr. Allegaartje de ideale muzikale samenstelling voor. Spotify eat your heart out. 

Met meer dan 35 gepassioneerde muzikanten en getalenteerde DJ’s binnen het collectief, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo hebben ze een band die alle Rock-’n-roll klassiekers kent, maar kies je net zo gemakkelijk voor een country-pop trio met heerlijke gitaar solo’s, een jazz/soul zangeres met pianist of een top 2000 full band die niet naar huis gaat voordat al je gasten swingend op de dansvloer staan. Disco hits, 80s en 90s knallers: check, check, dubbelcheck! Alle combinaties zijn mogelijk en ze helpen je graag om de beste samenstelling te vinden die perfect past bij jouw wensen.

Mr. Allegaartje zorgt voor heldere communicatie, en steengoede muziek. Met meer dan 600 bruiloften op de teller, is de ervaring absoluut merkbaar. Niet alleen in de  muzikale sfeer, maar ook de organisatie en techniek liegen er niet om. Check! Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van de mooiste muziek op jullie big day. Klinkt als muziek in de oren toch? Knaller van ‘n feest gegarandeerd! 

Naar Mr. Allegaartje Meer foto's
Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje Mr. Allegaartje