Naomi van der Kraan - Barts Boekje

Naomi van der Kraan

Of je bruiloft nu groots en meeslepend is of juist klein en intiem: Naomi van der Kraan legt ‘m met liefde vast. Deze artistieke fotografe schiet de mooiste beelden door het hele land. Ze gaat volledig ‘aan’ van een bruiloft die persoonlijk is. Juist, net zo uniek als het bruidspaar zelf dus en dat zit ‘m nu eenmaal niet in grootte.

Zelf is Naomi ook getrouwd en moeder van twee tieners. Ze is een vroege vogel die gek is op een beetje beweging (sportief as can be), een lekkere kop koffie, maar ook een goed glas wijn in de tuin. Als iedereen A zegt, zegt Naomi B. Zo blijft ze weg van de massa en doet ze heerlijk haar eigen ding. Deze fijne dosis eigenzinnigheid zien we zeker terug in haar werk en kijk, daar houden wij nou van.

Werk je met Naomi van der Kraan dan, dompelt zich maar al te graag volledig onder in de reuring van jullie grote dag. Zo wordt ze onderdeel van de bruiloft, zodat ze – als ware als extra gast – van binnenuit fotografeert. Persoonlijker krijg je het niet. En dit alles zonder dat ze op de voorgrond treedt, nooit last maar enkel groots, groots gemak heb je van Naomi. De focus in haar werk ligt op emotie en licht, maar natuurlijk is ook kwaliteit van groot belang. Of die on point is? Ha! Daarvoor verwijzen we je even door naar de prijzenkast van Naomi, want die is niet mis. Zo vind je er onder andere een World’s Best Wedding Photo Award.

Na de bruiloft ontvang je de met zorg bewerkte, hoge resolutie foto’s in een online galerij. Maar dat is niet alles: Naomi gelooft nog in print. Eeuwig zonde als ze alleen maar op je computer blijven staan, daarom krijg je van haar een klein gift-trouwalbum cadeau. Smaakt dit naar meer? Snappen we, dus wij zeggen: doen! Krijg je zeker geen spijt van. Je kunt het gift-trouwalbum namelijk uitbreiden naar een prachtig, tijdloos trouwalbum. Jup, zo een voor op je koffietafel. En mocht je het je nog afvragen: de beelden van Naomi zijn natuurlijk ook inlijst materiaal.

Naar Naomi van der Kraan Meer foto's
Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Coronaproof trouwen Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf Naomi van der Kraan Bruidsfotograaf