Paviljoen Puur - Barts Boekje

Toe aan een green escape op je grote dag, maar geen zin om uren te reizen vanuit Amsterdam? Dan moet je bij Paviljoen Puur zijn; een zeer knappe trouwlocatie omgeven door groen in onze hoofdstad. Yes, het ligt namelijk vrijwel in de stad, in Diemen om precies te zijn. Wij zeggen; bruiloftsfiets pakken en gaan!

Het paviljoen is een knap staaltje architectuur en is onderdeel van Fort Diemerdam. Een plek bomvol historie dus. Letterlijk, want ooit lagen hier wel duizenden bommen en granaten opgeslagen. Nu leent de plek zich – te midden van veel groen, onder de rook van Amsterdam – perfect voor bruiloften en andere feestelijkheden.

Fort Diemerdam is door de gemeente Diemen aangemerkt als officiële trouwlocatie. Dat betekent dat Paviljoen Puur, met medewerking van de ambtenaar van de burgerlijke stand, ook de huwelijksvoltrekking kan verzorgen. Voor de setting van de ceremonie is de keuze reuze: midden in het groen, tussen de bunkers, onder een stretchtent of binnen in het sfeervolle paviljoen. Het is allemaal up to you.

Het team denkt maar al te graag met je mee om jullie speciale dag tot een onvergetelijk feest te kunnen maken. Ze staan niet alleen klaar voor het serveren van de lekkerste hapjes en drankjes, maar ook de aankleding fixen ze voor je. Is het tijd om aan tafel te gaan, dan kies je tussen een chique vijfgangen menu of een relaxte barbecue. Uit zowel de binnen- als de buiten keuken komen de lekkerste gerechten.

Tot slot heeft Paviljoen Puur ook alles in huis om een waanzinnig feest te bouwen. Ben je niet zo’n danser dan hang of klets je gezellig rondom de houtkachel. Over kachels gesproken: ga je voor een romantische winter bruiloft, dan zit je er op Paviljoen Puur ook warmpjes bij. Denk aan chique tenten, houtkachels, schapenvachtjes en natuurlijk een lekkere (warme) borrel in je hand. Klinkt als een goed feestje toch?! Toch te fris en verplaats je liever naar binnen, dan is dat ook geen probleem. Één ding is zeker; bij Paviljoen Puur heb je een onvergetelijke dag om nog lang van na te kunnen genieten.

Naar Paviljoen Puur Meer foto's
Paviljoen Puur trouwlocatie Studio Fluitenkruid Bloemist Paviljoen Puur trouwlocatie Studio Fluitenkruid Bloemist Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie Paviljoen Puur trouwlocatie