Pillows Grand Boutique Hotel Gent - Barts Boekje

België

Pillows Grand Boutique Hotel Gent

Gek zijn we op Gent! Maar heb je deze bourgondische stad ook al eens overwogen als bruiloftbestemming? Nou, bij deze! Voor een sophisticated city wedding zit je namelijk in het Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in Gent meer dan goed. En boutique chique it is! Je vindt deze parel van een trouwlocatie aan de rand van het centrum.

Intiem samenkomen of groots uitpakken: het kan hier allemaal. Pillows Grand Boutique Hotel Reylof biedt namelijk tal van stijlvol ingerichte ruimtes. Je kunt er feesten met zo’n 100 gasten in één van de grotere zalen, maar voor klein en fijn leent deze locatie zich ook perfect. Met een spectaculaire – en ja: mega knappe, fotogenieke – wenteltrap kom je in de Living Bar. Hier vindt je al net zulke knappe (aaneengesloten) ruimtes die zijn ingericht als een elegant woonhuis met een kleine knipoog naar het New York chique van de jaren 20. Je snapt: wij willen het liefst direct intrekken. De Grand Salon heeft statige allure, de perfecte plek voor een ceremonie dus. Oh en vergeet de binnentuin niet! We kunnen wel stellen; een van de best bewaarde geheimen van Gent. Een fijne en romantische plek waar je tussen het groen de allure van het statige zeventiende-eeuwse herenhuis volledig ervaart. Het herenhuis is overigens de voormalige residentie van poëet en baron Olvier de Reylof, geen wonder dus dat de romantiek in de lucht hangt.

Ook fijn: het Pillows Team helpt je al jullie wensen te vertalen naar een prachtige bruiloft op maat. Het hotel is ook exclusief af te huren. Wij spreken uit ervaring; de service is hier absoluut on point.

Na of voor de grote dag slaap je hier als een roosje in de beauty van een bruidssuite. Daarnaast zijn er nog zat (156!) andere kamers voor jullie gasten om prinsheerlijk in te vertoeven. Heerlijk honeymoonen kun je hier trouwens ook verrekte goed. Je kunt je volledig laten pamperen in de fijne wellness die in de tuin van het hotel te vinden is. Ga voor een goede duo massage en duik daarna nog even lekker in het fijne zwembad. Sta je te popelen om te boeken? Snappen we! Nog meer info vind je op Bart Boekt, makkelijker kunnen we het niet maken. Dus pak die honeymoon koffers maar vast in.

Naar Pillows Grand Boutique Hotel Gent Meer foto's
Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft Pillows Grand Hotel Reylof Gent Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Pillows Grand Hotel Reylof Gent Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft Pillows Hotels - boutique hotels Nederland Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft Pillows Grand Hotel Reylof Gent Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Bruiloft pillows gent