Roos Jooren - Barts Boekje

Roos Jooren

Daar hebben we Roos Jooren: een gepassioneerde trouwfotograaf met een achtergrond in beeldende kunst en mode. Daarbovenop heeft ze ook nog n’s een kunstacademie diploma op zak. Haar artistieke benadering van moderne romantiek en haar oog voor doordachte composities maken haar de perfecte keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar beeldig vereeuwigde herinneringen. Deze creatieve dame is gevestigd in Den Haag maar vliegt overal naartoe om jullie liefdesverhaal vast te leggen. Haar stijl? Denk aan tijdloze, filmische shots met een dromerige vibe.

Het artistieke oog van een vakvrouw

Elke samenwerking begint Roos begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wel zo fijn om te weten of jullie op dezelfde lijn zitten en het helemaal de juiste match is, voordat jullie samen dit avontuur aangaan. Prettig vinden wij zo’n aanpak. Dit draagt ook zeker bij aan het eindresultaat, want het maakt haar werk extra intiem en authentiek. Zoals we al eerder zeiden heeft Roos gevoel voor artistieke composities, oog voor betoverende lichtinval en een radar voor rauwe emoties. Ze is altijd op zoek naar die magische momenten tussen de bedrijven door en vindt het heerlijk om vanuit haar optiek jullie verhaal vast te leggen. Haar aanpak is relaxt en ongedwongen. Iedereen moet zich volledig op z’n gemak voelen en volledig zichzelf kunnen zijn. Dat betekent dat er weinig tot niet geposeerd hoeft te worden – thank god. Details, beweging en spontaniteit spelen vaak een centrale rol in de beelden van Roos.

Tja, ‘t komt er eigenlijk op neer dat Roos Jooren niet zomaar een fotografe is, maar een verhalenverteller met haar camera. Ze snapt dat het niet alleen gaat om plaatjes schieten, maar om het vastleggen van de connecties en emoties die jullie dag zo bijzonder maken. Dus, als je een fotografe zoekt die jullie liefdesverhaal vastlegt met een fijne dosis filmische kunst: Roos is je vakvrouw.

Naar Roos Jooren Meer foto's
Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf Roos Jooren trouwfotograaf