Strandclub Naturel - Barts Boekje

Bruiloft op het strand: yes please! Doe ons maar een beach wedding en dan graag bij Strandclub NATUREL, alstublieft. Deze verborgen Haagse parel tussen meters zand en wilde duinen -vlak na het veelbezochte stukje strand van het zwarte pad- gaat hop op die droomlocatie wishlist.

Wij zien het al helemaal voor ons: lange tafels vol bloemen naast de duinen met een magisch uitzicht op de zee. Het ja-woord geven met je voeten in het zand en met een heerlijke cocktail in je hand de zonsondergang tegemoet toosten. Romantisch kaarslicht en knisperende kampvuren, tja dat kan niet beter toch? Strandclub NATUREL is sinds 2010 een officiële trouwlocatie en het is mogelijk om de gehele dag exclusief af te huren. Kijk, dat vinden wij nou echt te gek. We zeiden het al eerder: het is een parel onder de parels. De stijlvol ingerichte witte oase NATUREL heeft namelijk alles en niets tegelijk. In de beste zin van het woord natuurlijk, want het ‘niets’ van NATUREL is oh zo fijn. Geen chaos, wel sfeer. Geen snelle hap, wel goede smaak. Geen gedoe, wel stijl. Je eigen onbewoonde eiland op het strand van Scheveningen zullen we maar zeggen. Jup, de magie van Naturel is namelijk mede te danken aan de afgelegen plek. Geen gedoe met buren of lawaai van andere strandtenten. Echt je eigen stukje strand dus. Dikke vette plus vinden wij.

Het topteam van NATUREL geeft je grote dag een gouden randje. Ze staan altijd voor je klaar en fixen ieder detail tot in de puntjes. Of je nu gaat voor een fine dining menu of juist een casual barbecue, het team denkt altijd met je mee. De eventmanagers op locatie helpen met het uitstippelen van jullie ideale bruiloft en zorgen ervoor dat de gehele dag vlekkeloos verloopt. Wij zeggen daaaag Bahamas, op naar Scheveningen!

Naar Strandclub Naturel Meer foto's
Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel Strandclub Naturel